پیگیری برای کاهش مشعل‌های مازوت سوز در استان مرکزی

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مرکزی گفت: با پیگیری صورت گرفته کاهش مصرف مازوت دردستورکار این استان‌ قرار دارد.

به گزارش خبرنگار ایمنا از مرکزی، علی اکبر اسدی عصر امروز _دوشنبه بیست‌وهفتم آذر_ در پنجمین کارگروه کاهش آلودگی هوا اراک اظهار کرد: مسئولان اداری، قضائی و دانشگاهی استان مرکزی به دنبال کاهش و به حداقل رساندن مصرف سوخت مازوت در نیروگاه شازند هستند.

وی با بیان اینکه مصرف مازوت، سبب به خطر افتادن سلامت مردم می‌شود افزود: برای کاهش مصرف مازوت مکاتباتی انجام شده است همچنین معاینه فنی خودروها، استفاده از ظرفیت ماده ۱۴ در پتروشیمی، پالایشگاه و آلومینیوم سازی اراک هم در دستور کار قرار دارد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مرکزی گفت: هم اینک سه واحد از چهار واحد نیروگاه شازند با پیگیری‌های انجام شده فعال است‌.

وی با بیان اینکه سال گذشته چهار واحد این نیروگاه مازوت مصرف می‌کرد تصریح کرد: مصوبه استفاده از مازوت در نیروگاه شازند و جلوگیری از مصرف گاز یک ماه گذشته به استان اعلام شده است.

اسدی ادامه داد: این در حالی است که در این واحد مصرف مازوت از بیست و یکم آذر آغاز شده است.

میزان آلایندگی هوا در سه دودکش نیروگاه شازند سه برابر استانداردها است

رئیس اداره آزمایشگاه‌های اداره کل محیط زیست استان مرکزی هم گفت: میزان آلایندگی هوا در سه دودکش نیروگاه شازند سه برابر استانداردها است.

علیرضا محرابیان با بیان اینکه امسال شمار روزهای ناسالم اراک نسبت به سال گذشته سه روز افزایش داشته است اظهار کرد: شب گذشته در صورتی که آلایندگی هوای نیروگاه وجود نداشت هوای اراک سالم بود.

وی افزود: هوای شهر اراک از ابتدای سال تاکنون سه روز پاک، ۱۶۷ روز ناسالم برای گروه‌های حساس، دو روز بسیار ناسالم و یک روز خطرناک بوده است.

رئیس اداره آزمایشگاه‌های اداره کل محیط زیست استان مرکزی تصریح کرد: از شب گذشته دی اکسید گوگرد در شهر اراک در ایستگاه حافظیه و میرزای شیرازی به بالاترین حد خود رسید و این نشان از تأثیر آلایندگی نیروگاه شازند در این شهر است.

وی ادامه داد: ۴۳ درصد آلودگی هوای اراک مربوط به منابع متحرک و ۵۷ درصد مربوط به منابع ثابت است.

محرابیان با بیان اینکه بیشترین آلایندگی هوای اراک مربوط به نیروگاه است گفت: نباید تنها به نیروگاه توجه کرد چراکه پالایشگاه هم سالانه ۲۸ هزار تن دی اکسید گوگرد وارد هوا می‌کند.

وی اظهار کرد: پتروشیمی شازند هم ۱۷ دودکش دارد و سه هزار و ۹۸۷ تن آلایندگی سالانه به هوا وارد می‌کند.

استفاده از مازوت در نیروگاه شازند با یک ماه تأخیر آغاز شد

مدیرعامل شرکت تولید نیروی برق منطقه مرکزی هم گفت: استفاده از مازوت در نیروگاه شازند امسال با یک ماه تأخیر آغاز شد.

عبدالرضا تقوی با بیان اینکه اورهال یکی از واحدها از یکم آذرماه آغاز و به مدت ۱۲۰ روز انجام شد اظهار کرد: اورهال این واحد کاهش ۲۵ درصدی مازوت را در نیروگاه شازند را به دنبال داشته است.

وی افزود: با اعتباری بالغ بر ۱۰ میلیارد تومان قرار داد پایش آنلاین دودکش‌های نیروگاه شازند امضا و تجهیز کارگاه انجام شده است.

مدیرعامل شرکت تولید نیروی برق منطقه مرکزی تصریح کرد: با توجه به اینکه نیروگاه این شهر پایه گاز سوز است مصرف مازوت موجب می‌شود که تجهیزات این واحد هر دو سال نیازمند تعمیرات اساسی شود.

وی با بیان اینکه مصرف مازوت استهلاک ۵۰ درصدی تجهیزات این واحد را به دنبال دارد گفت: در شبانه روز هر یک از واحدهای نیروگاه شازند یک میلیون و ۷۰۰ هزار متر مکعب مازوت مصرف می‌کند که در مجموع و در هر سه واحد پنج میلیون و ۱۰۰ هزار متر مکعب مازوت در این نیروگاه مصرف می‌شود.

کاهش مصرف مازوت در نیروگاه نیازمند صرفه‌جویی در بخش خانگی است

مدیرعامل شرکت گاز استان مرکزی هم گفت: کاهش مصرف مازوت در نیروگاه شازند نیازمند صرفه‌جویی در بخش خانگی دارد.

مهدی کمال آبادی فراهانی، میزان مصرف گاز نیروگاه شازند را معادل مصرف بخش خانگی استان مرکزی برشمرد و اظهار کرد: هفت میلیون متر مکعب گاز در بخش خانگی و به جز نیروگاه چهار و نیم میلیون متر مکعب در بخش صنعت مصرف می‌شود.

کد خبر 712900

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.