محمدرضا خسروی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا در البرز با اشاره به گزارشی که به تازگی در خصوص حلقه دره منتشر شده بود، اظهار کرد: طی سالهای گذشته به دلیل توجه نکردن به مسئله ساماندهی حلقه دره، حوضچههای بزرگ شیرابه تشکیل شده بود.
وی با بیان اینکه بوی ناشی از این حوضچهها موجب آزار و اذیت شهروندان کیانمهر، شهرک ابریشم و مهرشهر بوده است، افزود: در این خصوص اقدامات مطالعاتی گستردهای توسط دانشگاههای مطرح کشور انجام شد و امحای شیرابهها در دستور کار قرار گرفت.
رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری کرج با بیان اینکه در این میان بیش از ۸۵ درصد حوضچههای شیرابه خشک شدهاند، اضافه کرد: همین امر موجب شده است تا بوی نامطبوع منتشر در شهرهای اطراف حلقه دره تا ۷۰ درصد کاهش یافته است.
خسروی تاکید کرد: کارخانه کمپوست از سال ۷۷ اعتبار ملی دریافت نکرده بود، اما طی حمایتهای صورت گرفته از سوی استاندار و شهردار مردمی و شورای شهر انقلابی کرج مقرر شد پس از ۲۵ سال اعتبار ملی به ساماندهی خط تولید کارخانه کمپوست تخصیص پیدا کند.
وی از خرید اسناد خرید سه خط تولید کمپوست خبر داد و تاکید کرد: این امر با تأمین اعتبار ملی ممکن خواهد شد، تلاش داریم بودجه ۱۴۰۳ با حمایت شورای شهر اعتبار لازم برای ساماندهی حلقه دره لحاظ شود. در این راستا پیمانکار نیز انتخاب خواهد شد تا فعالیتهای مربوطه طبق اصول محیط زیستی و در راستای ارائه خدمات هرچه بهتر به شهروندان انجام شود.
رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری کرج با اشاره به معضل جابهجایی حلقه دره، تاکید کرد: این مهم نیاز به زمان بیشتری دارد و در آینده نزدیک ممکن نیست، اما اگر زمین مناسب در فاصله هشت کیلومتری شهر شناسایی شود و اعتبار لازم تخصیص یابد جا به جایی حلقه دره در دستورکار قرار خواهد گرفت.
نظر شما