به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، شرکت توسعهدهنده بستهبندی TIPA با همکاری شرکت فناوری ATI اولین درب کپسول قهوه قابل کمپوست را تولید کردند، این درب جدید مبتنی بر گیاه است و محتوای کربن محصول حداقل ۸۰ درصد است، به این معنا که کربن از مواد خام تجدیدپذیر مشتق شده است.
دربهای قهوه جدید طراحی شده کاملاً قابل کمپوست هستند و میتوان آنها را در سطلهای زباله مواد غذایی قرار داد؛ اتحادیه اروپا طبق مقررات زبالههای بستهبندی (PPWR) دستور میدهد کپسولهای قهوه که در سطلهای زباله جمعآوری میشوند، کمپوست شوند، این درب قابل کمپوست را میتوان کنار پودر قهوه بهینه کرد و بالاترین کیفیت استخراج را تضمین کرد.
پس از اینکه درب قابل کمپوست کپسولهای قهوه در سطل کمپوست قرار گرفت، طی چند ماه به خاک غنی از مواد مغذی تبدیل میشود؛ به نظر میرسد که استفاده از این دربهای قابل کمپوست به کاهش میزان آلودگی کمک قابل توجهی میکند.
نظر شما