جواد اکرمی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا در مرکزی، اظهار کرد: این جشنواره در قالبهای گزارشهای تحقیقی و تحلیلی، گزارش خبری، تیتر، مصاحبه، یادداشت و سرمقاله، موشن گرافی، اینفو گرافی، عکس، کلیپ و گزارش ویدئویی برگزار شد.
وی افزود: محورهای جشنواره ابوذر استان مرکزی از جمله رشد تولید و مهار تورم، جهاد تبیین، پیوند رسانه و صنعت، مقابله با آسیبهای اجتماعی، دستاوردهای و خدمات بسیج و سپاه، امید آفرینی و خبر خوب، جبهه مقاومت، حجاب و عفاف، محیط زیست و مطالبهگری فعال، ظرفیتها و مزیتهای استان و سبک زندگی ایرانی- اسلامی است.
مسئول سازمان بسیج رسانه استان مرکزی تصریح کرد: داوری آثار رسیده به دبیرخانه بهصورت کامل توسط داوران انجام میشود و دبیرخانه جشنواره در استان هیچگونه دخل و تصرفی در حذف آثار و یا اعمال نظر و سلیقه ندارد.
اکرمی با بیان اینکه دبیرخانه جشنواره رسانهای ابوذر از اردیبهشت ۱۴۰۲ فعالیت خود را با رونمایی از پوستر این جشنواره آغاز کرده است، اضافه کرد: از آثار دریافت شده در هر بخش، سه اثر با رتبه اول تا سوم انتخاب و بررسی و داوری آثار توسط هشت داور از خارج از استان مرکزی انجام میشود.
وی هدف از برگزاری این جشنواره را ایجاد حس رقابت سالم برای بهبود وضعیت اطلاعرسانی و ایجاد همگرایی و انسجام در میان اصحاب رسانه و پرورش خبرنگار تراز انقلاب دانست و تصریح کرد: نظام رسانهای انقلاب به ابوذرهای زیادی نیاز دارد، ابوذر بهترین الگو برای جریان رسانه است چراکه نماد صداقت، حق گویی و راستگویی است.
مسئول سازمان بسیج رسانه استان مرکزی افزود: امروز ابزار جنگ شناختی دشمن رسانه است؛ بنابراین نیاز به فاعلیت رسانهای داریم.
اکرمی گفت: جشنواره ابوذر بستری مناسب برای تحول در تولیدات رسانهای تراز انقلاب اسلامی است و این حرکت فرهنگی به نوعی لبیک به تحقق منویات مقام معظم رهبری در راستای تقویت جبهه رسانهای انقلاب در برابر دشمنان نظام اسلامی بویژه دنیای استکبار خواهد بود.
نظر شما