مجید محمدرضاخانی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا در قم اظهار کرد: لایحه ارائه شده از سوی شهرداری بیشتر مشمول افزایش هزینههای عمرانی است، بهطوری که رقم قابل توجهی از افزایش ۱۶ هزار و ۹۰۰ میلیارد ریال به این موضوع اختصاص یافته است.
وی افزود: طی بررسیهای صورت گرفته و جمعبندی نظرات کمیسیونهای تخصصی شهرداری، با افزایش ۱۲ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریالی نسبت به بودجه مصوب سال ۱۴۰۲، رقم ۹۳ هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال در اصلاحیه بودجه مصوب و به صورت لایحه به شورای اسلامی شهر قم تقدیم شد.
معاون برنامهریزی و سرمایه انسانی شهرداری قم ادامه داد: پس از بحث و بررسیهای لازم در کمیسیونهای تخصصی شورای اسلامی شهر در نهایت در صدودوازدهمین جلسه رسمی شورای اسلامی شهر، لایحه اصلاح بودجه ۱۴۰۲ شهرداری قم با ۱۵ درصد افزایش در بخش منابع و مصارف مورد بررسی قرار گرفت و با افزایش ۲۱ درصدی تصویب شد.
محمدرضاخانی خاطرنشان کرد: بر همین اساس منابع و مصارف بودجه سال ۱۴۰۲ شهرداری مبلغ ۸۱ هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال بود که در اصلاح بودجه این رقم با افزایش ۲۱ درصدی به ۹۸ هزار میلیارد ریال رسید.
وی ابراز داشت: اصلاحیه بودجه بهگونهای تنظیم شد تا حداکثر خروجی در پروژههای عمرانی در سال جاری محقق شود و تمرکز بر تکمیل پروژههای باشد. در این اصلاح بودجه پروژههای دارای اولویت کمتر است، به نفع پروژههای نیمهتمام و پروژههای فعال حذف شده است.
معاون برنامهریزی شهرداری قم گفت: در اصلاحیه، بودجه جاری به میزان ۶ درصد و بودجه عمرانی به میزان ۱۵ درصد رشد داشته است؛ لازم به ذکر است نسبت بودجه جاری شهرداری به کل بودجه ۲۱ درصد است که در نوع خود در سطح شهرداریهای کشور کمنظیر محسوب میشود.
محمدرضاخانی از رویکردها و اهداف اصلی اصلاح بودجه به توسعه فعالیتهای عمرانی و حملونقل، افزایش سرانههای فضای سبز و شهری و بازنگری در ساختار توسعه شهری اشاره داشت و بیان کرد: این اصلاحیه با در نظر گرفتن اوضاع اقتصادی و بحث تورم، بر اساس اولویتبندی پروژههای شاخص در حوزههای قطار شهری، تملک معابر، سرمایهگذاری، سیاستگذاری و برنامهریزی شد.
نظر شما