شناسایی ۶۰ روستای فاقد آب شرب در بخش فیروزآباد کرمانشاه

مسئول بنیاد علوی در بخش فیروزآباد کرمانشاه با اشاره به شناسایی ۶۰ روستای فاقد آب شرب در بخش فیروزآباد کرمانشاه، گفت: بیش از ۴۰۰ میلیارد تومان صرف آبادانی در فیروزآباد شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، حجت الاسلام امیر سلیمی ظهر _یکشنبه نوزدهم آذر_ در جمع خبرنگاران با اشاره به فعالیت‌های محرومیت زدایی بنیاد علوی در استان کرمانشاه به ویژه در بخش فیروزآباد، اظهار کرد: بنیاد علوی تاکنون با شناسایی مشکلات و نیازهای مناطق محروم در پی حل معضلات این مناطق بوده است.

وی با اشاره به اینکه آب شرب مهم‌ترین مسئله منطقه فیروزآباد استان کرمانشاه است، افزود: منطقه فیروزآباد با ۲۳۶ روستا و جمعیتی معادل ۳۵ هزار نفر متشکل از سه دهستان شامل سر فیروزآباد، جلال‌وند و عثمانوند است که از این بین ۶۰ روستا فاقد آب شرب شناسایی شدند.

مسئول بنیاد علوی در بخش فیروزآباد کرمانشاه تصریح کرد: با توجه به محرومیت بخش فیروزآباد کرمانشاه پروژه‌های آبرسانی بسیاری انجام گرفته که در تازه‌ترین اقدام بنیاد علوی این استان ۲۵ روستا از مجموع ۶۰ روستای فاقد آب شرب آبرسانی شدند و مابقی روستاها نیز برای آبرسانی در دست اقدام هستند.

وی خاطر نشان کرد: بنیاد علوی استان کرمانشاه در بخش سر فیروزآباد تاکنون به ۲۷ روستا فاقد آب شرب با هشت میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان خدمات آبرسانی داشته که با مشارکت‌های شرکت آب منطقه‌ای مجموعاً تا کنون ۱۶ میلیارد تومان صرف مشکلات آبی این منطقه شده است.

حجت‌الاسلام سلیمی عبد حسینی با تاکید بر اینکه اکنون ۷۰ روستای مواجه با تنش آبی در بخش فیروزآباد داریم، گفت: با این حال هم اکنون در بخش سر فیروزآباد ۹۰ درصد، در بخش جلالوند ۷۰ درصد و در بخش عثمانوند ۵۰ درصد آبرسانی شده‌اند و اما همچنان به دلیل بروز برخی مشکلات با تنش آبی مواجه هستند.

وی بیان کرد: در حال حاضر ۱۵ روستای این منطقه مطلقاً فاقد شبکه آب رسانی هستند و دسترسی به منابع آبی پایینی دارند که با توجه به وجود تنش آبی در برخی از روستاهای این منطقه بنیاد علوی اقدام به راه اندازی تانکر آب برای این روستاها کرده و برای آبرسانی به درب منازل ارجاع داده می‌شود.

مسئول بنیاد علوی در بخش فیروزآباد کرمانشاه با تاکید بر اقدامات بنیاد علوی در حوزه آبرسانی به زمین‌های کشاورزی، گفت: در روستای علی باقر برای ۲۳۰ هکتار زمین کشاورزی با مبلغ ۸۴۰ میلیون تومان کانال کشی و در روستای مستعلی در ۲۵۰ هکتار از باغات لوله گذاری برای انتقال آب انجام گرفت است.

وی ادامه داد: در ماه گذشته اتمام ۲ پروژه برای روستاهای دوردست چنار با اعتبار یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان با همکاری آب و فاضلاب استان کرمانشاه انجام و به نتیجه رسید.

حجت‌الاسلام سلیمی همچنین به لایروبی قنات سراب سر فیروزآباد اشاره و عنوان کرد: این قنات به عنوان یکی از قنات‌های مؤثر در آبرسانی روستاهای اطراف خود در اثر عدم لایروبی دچار کاهش آبرسانی شده بود که با هزینه بیش از یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومانی لایروبی برای آن انجام گرفت.

وی به اجرای طرح سنگ فرش نیز اشاره کرد و افزود: این طرح در پنج روستا آغاز به کار شده که ۲ روستا به اتمام رسیده و ۲ روستای دیگر نیز در مرحله پایانی اجرای این طرح قرار دارد که در این طرح با همکاری مردم بومی روستا با تأمین مصالح سنگ فرش انجام می‌گیرد.

اتمام ساخت ۱۰۵ واحد مسکونی برای محرومان توسط بنیاد علوی تا پایان امسال

مسئول بنیاد علوی در بخش فیروزآباد کرمانشاه در ادامه اشاره‌ای به مسکن محرومین در منطقه سر فیروزآباد داشت و مطرح کرد: در طرح ابلاغی برای احداث ۲۰ هزار واحد در کشور استان کرمانشاه با مشارکت کمیته امداد احداث ۵۰ واحد را برای افراد نیازمند در دستور کار قرار گرفت.

وی ادامه داد: در طرح احداث مسکن محرومین مبلغ ۴۵ میلیون تومان وام بلاعوض از سوی بنیاد مسکن و مبلغ ۳۵ میلیون تومان نیز از سوی کمیته امداد امام خمینی به این افراد داده شد.

حجت الاسلام سلیمی تاکید کرد: یکی دیگر از طرح‌های مسکن از سوی بنیاد علوی طرح احداث ۸۰ هزار واحد با مشارکت بنیاد مسکن بود که استان کرمانشاه سهم ۵۵ واحدی داشته تا مجموع واحدهای تعهد داده شده این این بنیاد به ۱۰۵ واحد برسد که تا پایان امسال ساخت این تعداد به پایان می‌رسد.

وی اضافه کرد: کمک‌های داده شده به نیازمندان برای اجرای طرح ۵۵ واحدی در قالب تأمین مصالح با مجموع ۱۱۰ تن میله‌گرد و بیش از ۱۰ هزار کیسه به تمامی واحدها از سوی بنیاد علوی بوده است.

مسئول بنیاد علوی در بخش "فیروزآباد" کرمانشاه گفت: تاکنون ۳۰ مدرسه به مبلغ ۸۰۰ میلیون تومان و ۲۰ مسجد با مبلغ ۶۰۰ میلیون تومان مرمت و بازسازی شده است.

وی همچنین به اقدامات انجام شده در عرصه اشتغال اشاره و بیان کرد: از سال ۱۳۹۹ تاکنون مبلغ ۱۱۰ میلیارد تومان تسهیلات در اختیار مردم قرار گرفته که از این مبلغ ۷۵ درصد در حوزه اشتغال، ۱۵ درصد در حوزه تسهیلات ضروری و مابقی در زمینه تسهیلات معیشتی به ۱۱۵ نفر به صورت قرض الحسنه پرداخت شده است.

حجت‌الاسلام سلیمی عنوان کرد: در حمایت از اشتغال روستاییان بخش فیروزآباد در حوزه دام سبک ۱۰ هزار و ۲۰۰ رأس دام توسط مهندسین و دامپزشکان مورد پایش ماهانه قرار گرفتند که در صورت نیاز با داروی رایگان یا تخفیف بیش از ۷۰ درصدی از آنها حمایت می‌شود.

وی ادامه داد: حمایت از هزار هکتار زمین زیر کشت نخود پاییزه و ۵۰۰ هکتار زمین زیر کشت گندم انجام شده که در صورت نیاز پرداخت وام‌های بلاعوض، سم رایگان و بذر ۷۰ درصد تخفیفی در اختیار کشاورزان قرار می‌گیرد.

ایجاد ۲۴۰ شغل پایدار برای مردم منطقه فیروزآباد

حجت الاسلام سلیمی گفت: تاکنون ایجاد ۲۴۰ شغل پایدار، توزیع بسته‌های معیشتی در ۲ سال، اهدای ۱۸۰ سری جهیزیه در سال ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰، اهدای ۲۰۰ سری جهیزیه شامل پنج قلم لوازم ضروری با اعتبار ۳۰ میلیون تومانی، اهدا ۸۰۰ قواره چادر از طریق طرح مریم برای بانوان و اهدا ۵۰۰ تا ۶۰۰ پک لوازم و تحریر برای دانش آموزان منطقه فیروزآباد انجام گرفته است.

وی با اشاره به اعزام مبلغین و مرمت ۹ خانه عالم در روستاهای فیروزآباد، اضافه کرد: در حال حاضر پنج روحانی مبلغ در روستاهای این منطقه اعزام شده و در مراسم مختلف به طور ویژه اعزام تعداد بیشتری از مبلغان به این روستا را برای برگزاری مراسم خواهیم داشت.

مسئول بنیاد علوی در بخش فیروزآباد کرمانشاه ادامه داد: اعزام ۴۲۰ زائر اولی به پیاده روی اربعین، اعزام ۷۰۰ نفری به مشهد مقدس با تأمین اسکان و پذیرایی، عرضه ۹ هزار و ۵۰۰ بسته حمایتی برای مادران باردار و شیرده و تأمین هزینه ۲۵ بیمار صعب العلاج در استان از جمله اقدامات دیگر بنیاد علوی کرمانشاه بوده است.

وی به صرف بیش از ۴۰۰ میلیارد تومان در بخش‌های مختلف منطقه فیروزآباد کرمانشاه برای عمران و آبادی اشاره و بیان کرد: بنیاد علوی مجموعاً در تمام بخش‌ها از جمله فرهنگی، اشتغالزایی، پروژه‌های عمرانی و… مستقیماً ۱۷۵ میلیارد تومان مساعدت داشته است.

حجت‌الاسلام سلیمی ادامه داد: از مجموع کل هزینه‌های صرف شده مبلغ ۲۵۰ میلیارد تومان از سایر ارگان‌های مربوطه به صورت مشارکت دریافت شده که در مجموع بیش از ۴۰۰ میلیارد آن به عمران این منطقه تعلق یافته و ما بقیه به صورت استانی به سایر نیازمندان در قالب طرح‌های مختلف تخصیص یافته است.

وی در پایان به مشارکت و همکاری اهالی بومی منطقه فیروزآباد با گروه‌های جهادی تاکید کرد و افزود: با توجه به اهمیت کار گروه‌های جهادی طی یک اقدام هدفمند تمامی گروه‌های جهادی در این منطقه شناسایی و در بخش‌های مختلف تقسیم بندی شدند و کارگروه‌های عمرانی، فرهنگی، سلامت، اشتغال و… تشکیل شدند که هم اکنون یک هزار و ۲۵۰ نفر جهاد بومی و انقلابی در این منطقه داریم.

کد خبر 711010

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.