به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، علی فرمانی بعدازظهر امروز _یکشنبه نوزدهم آذر_ در نشست پرسش و پاسخ دانشجویی که با حضور مهدی صباغی شهردار قزوین در دانشکده علوم انسانی دانشگاه بینالمللی امامخمینی (ره) برگزار شد، درباره موضوع افزایش سهام در بانک شهر اظهار کرد: مدیریت شهری باید نسبت به عملکرد در موضوع افزایش سهام بانک شهر پاسخگو باشد و بگوید چرا برای افزایش سرمایه در بانک شهر پیگیری لازم صورت نگرفته است.
وی اضافه کرد: اگر پیگیری لازم در این خصوص صورت گرفته و بانک خلف وعده کرده، چرا سند زمین مورد تسویه با بانک شهر به اسم بانک زده شده است؟ وام ۱۵۰۰ میلیاردتومانی که شهردار قزوین قول داده بود که برای اجرای پروژههای عمرانی از بانک شهر اخذ کند، بعد از نزدیک به یکسال به هیچ نتیجهای نرسیده و مقصران این کوتاهی بزرگ چه کسانی هستند و کی معرفی میشوند؟
رئیس شورای اسلامی شهر قزوین با اشاره به تأخیرها و خسارتهای سنگینی که به سرمایه شهروندان قزوینی وارد شده است، ادامه داد: به انحای مختلف ۲۰۶ میلیارد تومان پول نقد به بانک شهر برای افزایش سرمایه در بانک پرداخت شده که اگر سود ۲۵ درصدی برای آن در نظر بگیریم، باید بانک ۹ ماه خوابیدن این پول در حساب شماره ۸۰۰۸ بانک شهر باید حدود ۴۵ میلیارد تومان به شهرداری قزوین پرداخت کند.
فرمانی تصریح کرد: دادگستری قزوین پیرامون صحبتهایی که درباره تسویهبدهی و افزایش سهام در بانک شهر مطرح کردیم، جلسهای با حضور نماینده شهردار، بنده، مدیرعامل بانک شهر و بازرسی تشکیل داد که در این جلسه نهادهای نظارتی یک سوال پرسیدند که آیا افزایش سرمایه شهرداری قزوین در بانک اتفاق افتاده است یا خیر همه حضار در جلسه هم اذعان کردند که افزایش سرمایه و سهام شهرداری قزوین در بانک شهر اتفاق نیفتاده است. شما در نظر بگیرید که ما سرمایهای را در اختیار بانک قرار دادیم تا بهرهمندی برای شهر قزوین داشته باشیم و سوال این است که چه بهرهمندی داشتیم؟
وی با بیان اینکه بهترین معیار برای بررسی میزان تعامل شورا با شهرداری لوایحی است که از سوی شهردار به شورای شهر ارائه میشود، اضافه کرد: از ۶۰۰ لایحهای که در دو سال نخست فعالیت مدیریت شهری به شورای شهر قزوین ارائه شده، تنها دو درصد لوایح تصویب نشده و ۹۸ درصد آنها تصویب شده است.
رئیس شورای اسلامی شهر قزوین تصریح کرد: در اوج اختلافاتی که شما معتقدید سال گذشته و در زمان تصویب لایحه تسویهبدهی با بانک شهر داشتیم، این لایحه را تصویب کردیم و زمانی که شهردار قزوین مشغول امضای تفاهمنامه تسویهبدهی بود، در جلسه شبهنگام مشغول رفع معارض ملک ستارهپونک بودیم که ملک اصلی ما برای تسویهبدهی با بانکشهر بود.
فرمانی با اشاره به کسب ماهانه ۱۰۰ میلیارد تومان درآمد شهرداری قزوین از محل مالیات بر ارزش افزوده به صورت میانگین گفت: این در شرایطی است که میزان فروش املاک شهرداری حتی به ۱۰ درصد رقم پیشبینیشده هم نمیرسد و اگر این درآمد ارزش افزوده را به ما ندهند، در پرداخت حقوق کارکنان شهرداری میمانیم بنابراین مدیریتشهری قزوین وابسته به درآمد مالیات ارزش افزوده است.
نظر شما