به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از مرکز اطلاعرسانی سازمان منابع طبیعی، سرهنگ علی ملکی آهنگران با تاکید بر اینکه حفاظت اولویتدارترین وظیفه سازمان منابع طبیعی است، اظهار کرد: نیروهای یگان در هفتهای که گذشت روزانه ۱۷۹۶ اکیپ گشت و مراقبت از جمله خودرویی، موتور سیکلت و پیاده توسط مأموران یگان حفاظت در عرصههای منابع طبیعی داشته است.
وی افزود: دوستداران و علاقهمندان طبیعت نسبت به تخریب و دستاندازی به منابع طبیعی حساس هستند، بهگونهای که طی یک هفته سامانه ۱۳۹ و ۱۵۰۴ منابع طبیعی ۱۲۴۳ تماس مردمی را به ثبت رسانده است.
فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی کشور ادامه داد: یگان حفاظت برای صیانت از منابع طبیعی از هیچ تلاشی دست برنمیدارد و تنها در یک هفته مأموران یگان حفاظت ۴۸۶ فقره پرونده تخلف برای متهمان منابع طبیعی در استانهای سراسر کشور تشکیل داده است که از این میزان ۲۹۷ فقره پرونده تشکیل شده مربوط به تخریب و تصرف اراضی، ۵۳ فقره مربوط به قطع درختان جنگلی، ۱۰۰ فقره مربوط به کشفیات قاچاق چوب، محمولات جنگلی و گیاهان دارویی، ۱۶ فقره پرونده مربوط به چرای غیرمجاز دام در جنگل و مرتع، هشت فقره مربوط به کوره غیرمجاز زغال، پنج فقره پرونده مربوط به سوزاندن درخت و هفت فقره مربوط به بوتهکنی بوده است.
وی در ادامه گزارش هفتگی خود در جلسه طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت که هر هفته با حضور مدیران ستادی و استانی برگزار میشود، از دستگیری ۷۱ نفر متخلف و ضبط تعداد ۷۵ دستگاه وسیله نقلیه و ۱۴ دستگاه تجهیزات قطع درختان جنگلی در هفته گذشته خبر داد و گفت: هفته گذشته ۱۱۰ فقره حکم قضائی علیه متصرفان اراضی ملی صادر شد و در این خصوص ۶۰ هزار و ۵۰۳ هکتار از اراضی ملی و دولتی به بیتالمال بازگشت.
آهنگران درباره حریق جنگلها و مراتع در هفتهای که گذشت تصریح کرد: طی هفته گذشته ۱۱ فقره آتشسوزی در جنگلها و مراتع کشور اتفاق افتاده و ۸۹ هکتار از اراضی منابع طبیعی را درگیر خود کرده است، حریق در جنگلهای کشور سطحی بوده و بیشتر لاشبرگها دچار حریق شده است.
وی با بیان اینکه استانهای آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، زنجان، سمنان، قزوین، کردستان، گلستان، گیلان و مازندران به عنوان استانهایی که درگیر آتشسوزی بودهاند، افزود: تمام این حریقها توسط مأموران منابع طبیعی و مردم جوامع محلی اطفا شده است.
نظر شما