به گزارش خبرنگار ایمنا از مرکزی و به نقل از روابط عمومی شهرداری اراک، حمید حیدری اظهارکرد: نظارت عمومی و احساس تکلیف مردم نسبت به شهر به عنوان یک عامل مهم، موجب پیشگیری از هرگونه سو استفاده در ساخت و سازها میشود.
وی افزود: عوامل واحد پیشگیری و رفع تخلفات شهری شهرداری به طور شبانه روزی و مستمر و به صورت محسوس و نامحسوس به منظور مقابله با ساخت و سازهای غیرمجاز در سطح شهر گشتزنی کرده و از هرگونه تخلفات ساختمانی جلوگیری میکنند.
سرپرست معاونت خدمات شهری شهرداری اراک تصریح کرد: ساخت و سازهای شهری به صورت غیرقانونی و بدون نظارت کارشناسانه نه تنها موجب آسیب زدن به سیما و منظر شهری میشود بلکه چهره شهر، مبلمان شهری و روند شهرسازی را با مشکل روبرو میسازد و مهمتر از آن از نظر فنی به دلیل عدم استحکام بنا و ساخت غیراصولی، جان شهروندان را به خطر میاندازد.
وی ادامه داد: برای انجام هرگونه ساخت و ساز چه در حریم و چه محدوده شهری، باید همه پایبند مقررات باشند.
حیدری خاطر نشان کرد: نظارت عمومی و احساس تکلیف مردم نسبت به شهر به عنوان یک عامل مهم، موجب پیشگیری از هرگونه سو استفاده در ساخت و سازها میشود.
افزایش ۸۰ درصدی اقدامات پیشگیرانه از ساخت و سازهای غیرمجاز در اراک
مدیر پیشگیری و رفع تخلفات شهری شهرداری اراک هم در این باره گفت: در شش ماهه نخست سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته، اقدامات یپشگیرانه از ساخت و سازهای غیرمجاز ۸۰ درصد افزایش داشته است.
احسان صالحی اظهارکرد: این مهم همراه با نظارتهای انجام شده، کاهش ساخت و سازهای غیرمجاز در محدوده و حریم شهر اراک را به دنبال داشته است.
وی از صاحبان املاک خواست قبل از انجام هرگونه اقدام عمرانی و عملیات ساخت و ساز، به شهرداری مراجعه و مجوزهای لازم را اخذ کنند، در غیر این صورت و در صورت مشاهده هرگونه تخلف با متخلفین برخورد قانونی میشود.
مدیر پیشگیری و رفع تخلفات شهری شهرداری اراک تصریح کرد: بر اساس ماده ۱۰۰ قانون شهرداریها، مالکین اراضی و املاک واقع در محدوده شهر و حریم آن قبل از هر اقدام عمرانی یا تفکیک اراضی و شروع ساخت و ساز باید از شهرداری پروانه اخذ کنند در غیر این صورت اگر فردی یا مالکی اقدام به ساخت ساز غیر مجاز کند شهرداری به طور جدی و قاطع بر اساس قانون برخورد خواهد کرد.
نظر شما