به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، افشین یگانه شنبه _ هجدهم آذر، در جمع خبرنگاران با اشاره به پایش ساختمانهای ناایمن در استان کرمانشاه، اظهار کرد: بر اساس اهمیت ایمن سازی ساختمانهای در این استان و پیشگیری از وقوع اتفاقات احتمالی و به بار آمدن خسارتهای جبران ناپذیر سال گذشته در کشور این پایش با هدف شناسایی ساختمانهای ناایمن آغاز شد.
وی افزود: در سال گذشته بر اساس الزامات قانونی و کمیتهای برای پایش و اقدامات لازم برای ساختمانهای ناایمن تشکیل شد که بر این اساس این طرح به سراغ ساختمانها و بررسی میزان کیفی آنها به لحاظ مقاومت رفتیم که طبق این بررسیها تاکنون حدود ۱۴ بیمارستان مورد پایش قرار گرفته است.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمانشاه با بیان اینکه در طرح پایش ساختمانهای ناایمن در ابعاد مختلف میزان ایمنی آنها مورد بررسی قرار میگیرد، تصریح کرد: با بررسی و سنجش ساختمانها در مرحله اول که از بیمارستانها آغاز شد که برخی از آنها به دلیل عدم ایمنی کافی مارک خوردند و نیاز به بازسازی و ایمن سازی بیشتر دارند.
وی با تاکید بر ادامه روند پایش ساختمانهای ناایمن تا شناسایی کامل ساختمانهای نا ایمن در استان کرمانشاه، گفت: پس از پایش و بررسی کامل از ساختمانهای درمانی مانند بیمارستانها در مرحله بعدی به سراغ اماکن عمومی خواهیم رفت که در پایان این پایشها در سازمان مدیریت بحران کشور برای بازسازی و ایمن سازی ساختمانهای ناایمن شناسایی شده باید تأمین اعتبار شود.
یگانه به پایان رصد و پایش ساختمانهای ناایمن در سال ۱۴۰۳ اشاره و خاطر نشان کرد: پس اتمام پایش امکان عمومی و سایر امکان با کاربریهای خاص اطلاع رسانی و آمار ساختمانهای نا ایمن در اختیار مردم قرار خواهد گرفت و با اتمام امکان عمومی ذیل همین کارگروه و کمیته تشکیل شده برای شناسایی ساختمانهای ناایمن به سراغ بررسی ساختمانهای بخش خصوصی خواهیم رفت.
نظر شما