به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، محمد طیب صحرایی روز _چهارشنبه پانزدهم آذر_ در نشست خبری با اهالی رسانه استان کرمانشاه از پیگیریهای جدی صورت گرفته برای انعقاد تفاهم نامه اجرایی تأسیس پالایشگاه نفت آناهیتا به عنوان یک خبر امیدوارکننده و در راستای پیشرفت و بالندگی هر چه بیشتر استان کرمانشاه خبر داد و اظهار کرد: به لطف الهی روز دوشنبه با توجه به پیگیریهای صورت گرفته از یکسال پیش تاکنون، یک اتفاق بسیار مبارک برای استان کرمانشاه رقم خورد و آن انعقاد تفاهم نامه اجرایی تأسیس پالایشگاه آناهیتا در استان کرمانشاه پس از سالیان متمادی است.
وی ادامه داد: در سفر پر خیر و برکت مقام معظم رهبری در سال ۱۳۹۰ به استان کرمانشاه «با توجه به انجام کارهای کارشناسی از قبل انجام شده» و توجه ویژهای که رهبر معظم انقلاب اسلامی به رشد متوازن کشور داشته و دارند، مصوبات خوبی از جمله احداث پالایشگاه کرمانشاه به تصویب رسید اما همه میدانیم که متأسفانه در طول این سالهای گذشته مهمترین مصوبه سفر معظم له به استان کرمانشاه مورد غفلت قرار گرفت.
استاندار کرمانشاه با اشاره به دغدغههای مردم استان از قبیل ایجاد اشتغال، کار مولد و جلوگیری از مهاجرت نخبگان تصریح کرد: در گذشته باید یکسری پیگیری برای رشد متوازن استان انجام میشد اما انجام نشد و یکی از آنها همین اجرای پالایشگاه آناهیتا است.
وی افزود: برای اینکه در جریان اهمیت و جایگاه این تفاهم نامه باشیم باید عرض کنم که تفاهم نامه میان صندوق توسعه ملی «به عنوان تضمین کننده سهام مالی»، وزارت نفت «به عنوان وزارتخانه تخصصی حوزه نفت»، قرارگاه خاتم الانبیا (ص) «به عنوان اجرا کننده طرح» بانک سپه «به عنوان مدیر گروه مالی و یا کنسرسیوم» و همچنین استانداری کرمانشاه و با حضور و تلاش نایب رئیس مجلس شورای اسلامی به امضا رسید که اقدامی مبارک برای کرمانشاه است.
وی با بیان اینکه آورده سرمایه گذاری این طرح مهم اعتباری ۱۵ الی ۱۶ برابر بودجه سالیانه استان یعنی بیش از ۱۰۰ هزار میلیارد تومان خواهد بود، اظهار داشت: با این حجم سرمایه گذاری پالایشگاه آناهیتا ظرف ۴ سال به بهره داری خواهد رسید و تخفیفهای ویژه این پالایشگاه در کشور بی نظیر خواهد بود، یعنی تخفیف اولیهای که برای ایجاد ارزش افزوده و مصوبه قانونی مجلس برای این پالایشگاه دیده شده، منحصر به فرد است.
صحرایی بیان داشت: خوراک این پالایشگاه از طریق دزفول به کرمانشاه تضمین شده است و این پالایشگاه حداقل روزانه ۱۵۰ هزار بشکه تولید خواهد داشت بطوری که سوخت استانهای غربی کشور در اینجا تأمین خواهد شد.
وی گفت: این پالایشگاه عظیم یک فرصت بسیار خوب برای اشتغال فارغالتحصیلان در رشتههای مختلف دانشگاهی خواهد بود و برای اجرا، آن را به صورت هفتگی و با جدیت پیگیری خواهیم کرد.
نظر شما