به گزارش خبرگزاری ایمنا از یزد به نقل از روابط عمومی استانداری یزد، محمدعلی ملک زاده در نشستی که با حضور شهرداران، رؤسای شورای اسلامی شهر و دبیران مدیریت بحران فرمانداریها برگزار شد اظهار کرد: هرچند مخاطرات طبیعی همچون زلزله و سیل بعضاً آنی و نادر هستند اما عدم آمادگی و اقدامات پیشگیرانه خسارات جبران ناپذیری را به زیرساختهای شهری و سرمایههای شهروندان وارد میکند.
وی ادامه داد: رعایت اصول شهرسازی و دقت در اجرای طرحهای دفع آبهای سطحی، حفظ حریم و بستر رودخانههای فصلی، توجه به سازههای حفاظتی شهرها همچون سیل بندها، داشتن طرحهای مدیریتی مقابلهای و استفاده از ظرفیتهای مردمی در شرایط اضطرار از مهمترین اولویتهای مدیریت بحران در شهرهاست.
دبیر ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان افزود: انتظار داریم پیوست کاهش خطر در تمامی طرحهای اجرایی شهرداریها مد نظر قرار گیرد تا ضمن افزایش ایمنی، سرمایه شهروندان نیز حفظ گردد.
ملک زاده ادامه داد: شهرداران نقشهای مهمی در مدیریت شهر بر عهده دارند اما این نباید موجب غفلت از نقش مدیریت بحران آنها شود.
وی افزود: تجربه دو سیل سال گذشته با خسارتی بالغ بر ۷ هزار میلیارد تومان، توجه جدی مسؤلین و مردم را به اهمیت جایگاه مدیریت بحران جلب کرد و این دغدغه باید جدی دنبال شود.
مدیرکل مدیریت بحران با اشاره به ارزیابیهای صورت گرفته از خسارت وارد شده به شهر گفت: دهها تجربه از سیل سال گذشته به عنوان تکلیف به دستگاهها از جمله شهرداریها ابلاغ شده است که انتظار داریم با جدیت پیگیری شود.
وی با اشاره به اختصاص ۵ درصد اعتبارات به موضوعات مدیریت بحران در شهرها گفت: با توجه به سیاستهای اجرایی بخشنامه بودجه شهرداریها، برنامهریزی دقیق میتواند تأثیر بسزایی در افزایش ایمنی در شهرها داشته باشد.
نظر شما