به گزارش خبرگزاری ایمنا از گلستان و به نقل از روابط عمومی دامپزشکی گلستان علی کاووسی اظهار کرد: از مجموع این فراوردههای خام دامی، ۱۱ هزار و ۴۲۳ کیلوگرم آن در کشتارگاه صنعتی دام و بقیه از ۳۲۸ فروشگاه عرضه این مواد در شهرستان کشف و جمعآوری شد.
وی بابیان اینکه از ابتدای امسال تاکنون ۵۴ هزار و ۹۱۱ رأس دام سبک و سه هزار و ۵۷۶ رأس دام سنگین در کشتارگاه صنعتی گنبدکاووس ذبح شده است، اضافه کرد: بازرسان اداره دامپزشکی و ناظر شرعی بر سلامت دام و کشتار آن نظارت دارند و مانع از ورود فرآورده خام دامی غیربهداشتی و حرام به چرخه مصرف میشوند.
مدیرکل دامپزشکی گلستان با تاکید بر ضرورت ذبح دام در کشتارگاه برای انجام فرایند نظارتی کارشناسان دامپزشکی، ادامه داد: ذبح دام به صورت غیرمجاز (خارج از نظارت کارشناسان دامپزشکی)، سلامت و بهداشت عمومی را به مخاطره میاندازد که مردم باید از خرید گوشت دامهایی که در روستاها و منازل مسکونی ذبح میشود، بشدت پرهیز و چنین کشتارهایی را به دامپزشکی گزارش کنند.
کاووسی اضافه کرد: برای جلوگیری از سرایت بیماریهای مشترک دام و انسان، لاشه دام ذبح شده قبل از مصرف باید حداقل ۲۴ ساعت در دمای چهار درجه نگهداری شود که این مهم در کشتارگاه رعایت میشود.
نظر شما