بازیافت ۶۵ درصد از پسماندهای ساختمانی در قم

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری قم گفت: تا پایان ماه گذشته ۵۳۵ هزار متر مکعب پسماند ساختمانی توسط سازمان مدیریت و بازیافت شده است که ۶۵ درصد از کل پسماند ساختمانی را شامل می‌شود.

سید عبدالله میر ابراهیمی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در قم در خصوص مدیریت پسماند ساختمانی در شهر قم اظهار کرد: تا پایان ماه گذشته ۵۳۵ هزار متر مکعب پسماند عمران ساختمانی توسط سازمان مدیریت شده است.

وی با اشاره به همکاری بخش خصوصی در این امر، افزود: شرکتی که در زمینه عمران ساختمانی و یا راه سازی قصد فعالیت دارد ابتدا باید مجوز دریافت کند و در همان حین همکاران سازمان از محل فعالیت آن‌ها بازدید و نوع پسماند ایجاد شده را بررسی می‌کنند.

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری قم ادامه داد: پسماندهای مدیریت شده به مجموعه‌های مختلف از جمله فضای سبز و یا کارخانه‌های سیمان و بتن و یا کارگاه‌های کوره‌پزی و غیره هدایت می‌شوند که ۶۵ درصد از پسماندهای عمرانی را تشکیل می‌دهند.

میرابراهیمی اضافه کرد: حدود ۳۵ درصد از پسماندهای عمرانی را نخاله‌ها و ضایعات ساختمانی تشکیل می‌دهند که به سایت‌های خاک و نخاله هدایت می‌شوند و ۳۵۵ هزار متر مکعب تا پایان سال جاری بوده است.

وی تصریح کرد: در نظر داریم بخش خصوصی با استفاده از وسایل خرد کردن مصالح و جدا سازی، مواد اولیه را در بخش‌های مختلف مورد استفاده قرار دهد اما از آنجایی که انرژی زیادی مصرف می‌کند و شاید نیاز به آب برای شستشوی اولیه باشد و در کنار آن اخذ استانداردهای استفاده از آن نیز پروسه سنگینی نیاز دارد، موجب شده که نگاه ویژه به شرکت‌های تخصصی متقاضی تاکنون وجود نداشته باشد.

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری قم تاکید کرد: مواد اولیه پروژه‌های عمرانی در فاصله نزدیک از شهر قم قرار دارند و قیمت آنها پایین‌تر است بنابراین در زمینه تضمین فروش محصولات و تأمین حمایت مالی باید جمع بندی و پایداری صورت گیرد اما هر اداره‌ای استانداردهای مخصوص به خود را دارد.

کد خبر 709849

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.