به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، علی باقری امروز _چهارشنبه پانزدهم آذر_ در کارگاه آموزشی بررسی حوادث ناشی از کارویژه استانهای مازندران و گلستان در ساری با هدف گزارشنویسی حوادث ناشی از کار و مباحث حقوقی مرتبط با آن با اشاره به اینکه بازرسان کار، مأموریت و مسئولیت سنگینی دارند؛ بهطوری که فصل چهار قانون کار به این حوزه اختصاص داده شده است، اظهار کرد: نقطه ارتباط اصلی بین دولت و بنگاههای اقتصادی هستند.
وی افزود: حضور بازرسان کار در واحدهای کارگری باید موجب قوت قلب کارگران و کارفرمایان باشد و اقدامات آنها باید در مسیر توسعه تولید قرار گیرد.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران تصریح کرد: ضرورت دارد بازرسان در صورت مشاهده شرایط ناایمن و پرخطر ضمن ابلاغ رفع نواقص به کارفرمایان در صورت رفع نشدن نواقص، جهت صیانت از نیروی کار، اقدامات قانونی را انجام دهند.
باقری ادامه داد: وضعیت عملکردی حوزه بازرسی کار مازندران مطلوب است و در جایگاه برترینهای کشور قرار دارد.
وی با اشاره به اینکه در هشت ماه سال جاری با هدف نظارت بر حسن اجرای مقررات ۱۱ هزار و ۵۷۳ مورد بازرسی انجام شده است، تاکید کرد: در این مدت ۴ هزار و ۵۶ مورد بازرسی از کارگاههای پرخطر در استان صورت گرفته است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران از فعال بودن ۷۰۰ کمیته حفاظت و بهداشت کار فعال در استان خبر داد و گفت: ۹ هزار و ۳۵۰ پرونده در کمیتههای استانی مشاغل سخت و زیانآور بررسی شده است.
باقری با اشاره به برگزاری ۳۹ هزار و ۹۵۶ نفر ساعت دوره آموزش عمومی و تخصصی ایمنی و حفاظت فنی در استان افزود: در هشت ماه مسال جاری ۸۴۱ فقره گواهینامه تأیید صلاحیت ایمنی پیمانکاران صادر شده است.
وی از ۱۴۵ مورد بازدید از وضعیت ایمنی و حفاظت فنی دستگاهها و تجهیزات خبر داد و اظهار کرد: در این مدت ۳ هزار و ۶۳۲ مورد بازرسی از اشتغال اتباع خارجی در کارگاهها انجام شده است.
نظر شما