سیدعبدالله میرابراهیمی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا در قم با اشاره به فعالیت ۶۰ غرفه جمعآوری پسماند خشک در سطح شهر اظهار کرد: این غرفهها طی هشت تا ۹ ساعت در شیفت صبح و عصر پسماندهای شهروندان را دریافت میکنند و هدایایی در قفسهها چیده شده که ارائه و یا به صورت نقد پرداخت میشود.
وی استقبال شهروندان از غرفهها در آن مناطق بررسی میشود، افزود: غرفههای جمعآوری بازیافت با تبادل گل و گیاه، کتاب، وسایل بازی، لوازمالتحریر و غیره در ایجاد مشارکت مردم تلاش دارند و امیدواریم اپلیکیشنهایی که پسماند را در منزل دریافت میکنند، موجب مشارکت بیشتر مردم شوند.
مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری قم خاطرنشان کرد: غرفهها اکنون بر اساس تقاضا به صورت پراکنده در سطح هشت منطقه قرار دارند که نیازمند رعایت ضوابط شهری است تا محدودیت ترافیک و عابر پیاده را ایجاد نکند و برای زیر ساختهای برق نیز باعث مزاحمت نشود.
میرابراهیمی با اشاره به مذاکره با دو مجموعه دانش بنیان برای مشارکت در جمعآوری پسماند خشک از در منازل، تصریح کرد: با طرحهای آموزشی که توسط سازمان مدیریت پسماند شهرداری قم در سالهای گذشته انجام شده، شهروندان اطلاعات کافی نسبت به شناخت و تفکیک پسماند خشک و تر دارند اما مسئله جمعآوری پسماند خشک باید به بهبود این فرایند کمک کند.
نظر شما