به گزارش خبرگزاری ایمنا، چند روز قبل بود که حین ورود به محل کار، پاسپورت و بلیتی که روی میز بود توجهم را به خود جلب کرد و تا زمانی که صفحات گذرنامه را ورق نزده بودم، هزاران سوال در ذهنم رفت و آمد میکرد که قرار است برای چهکاری، به کجا اعزام شوم؟
وقتی شروع به ورق زدن صفحات گذرنامه کردم، از همان صفحه اول و تاریخ دهم محرم سال ۶۱ هجری، سیزدهم دی ۱۳۹۸ و ساعت صدور گذرنامه در میان اعداد صفحه اول بیش از هرچیزی خودنمایی میکرد و در این لحظات، تعلل بیش از این جایز نبود.
با کمی پیگیری شماره محدثه پیشه، عضو معاونت سیاستورزی بسیج دانشجویی استان اصفهان را پیدا میکنم و وقتی موضوع را با او در میان میگذارم، متوجه کنجکاویام میشود و ماجرا را از ابتدا اینطور تعریف میکند: با توجه به نقش و تأثیرگذاری اساتید در سطح جامعه به این نتیجه رسیدیم بسته محتوایی برای پاسخگویی به شبهات و ارائه در کلاس آماده کنیم.
وی ادامه میدهد: پس از همفکریهای انجام شده قرار بر این شد که قالب کار گذرنامه باشد زیرا گذرنامه نماد هویتی برای فرد در سطح جهانی است؛ نام این کار را نیز بدون مرز گذاشتیم زیرا شبهات و از سویی انسانیت مرز نمیشناسد و تمام گذرنامه بر مبنای آزادی و انسانیت است.
عضو معاونت سیاستورزی بسیج دانشجویی استان اصفهان با اشاره به تاریخهای متفاوت در این گذرنامه میگوید: اعداد بهکار رفته در گذرنامه نیز نماد است برای مثال تاریخ صدور آن تاریخ شهادت حاج قاسم و تاریخ آن روز عاشورا است یعنی بر تمام بخشهای آن فکر و در تعداد زیاد چاپ شد.
پیشه در خصوص روند توزیع این گذرنامهها نیز توضیح میدهد: گذرنامههای چاپ شده برای اساتید تأثیرگذار سطح استان ارسال شد و شاهد بازخوردهای خوبی بودیم؛ یکی از اساتید به کلاس آمد و گفت برای من گذرنامه و بلیت آمده تا به غزه بروم و این موضوع باعث تعجب دانشجویان شد و در نهایت بلیت و گذرنامهها در کلاس میپیچید و دانشجویان با افکار مختلف جذب آن میشدند.
وی با بیان اینکه صفحه آخر گذرنامه را نیز خالی گذاشتیم و از افراد خواستیم اقدامات تبیینی خود را یادداشت کنند، عنوان میکند: در گذرنامه بر اساس آیات قرآن، احادیث و روایات و بیانات امامین انقلاب، قانون اساسی و صحبتهای سید حسن نصرالله و سردار سلیمانی معنای انسانیت توضیح و در ادامه چند شبهه کلی پاسخ داده شد؛ پس از آن نیز به تاریخچه شکلگیری صهیونیسم اشاره شده و در نهایت نیز گذری بر اهمیت موضوع فلسطین و غزه داشتیم.
عضو معاونت سیاستورزی بسیج دانشجویی استان اصفهان با اشاره به اینکه بر روی بلیتها کلمه «بلیت هواپیما» نوشته نشده بلکه به «بلیت پرواز» اشاره شده و علت آن نیز تاکید بر اهمیت موضوع شهادت، جهاد و مبارزه است حتی بهجای هواپیما از نماد بال فرشته استفاده شده است، خاطرنشان میکند: پیش از این نیز بلیتها را بهصورت سادهتر چاپ کرده بودیم و از سمت مردم بازخوردهای خوبی گرفتیم و حتی شاهد بودیم برخی از مردم آنها بر چشم خود میگذاشتند.
صحبتمان به پایان میرسد و حالا دقیقتر از چند دقیقه قبل به سراغ گذرنامهای که برایم صادر شده میروم؛ صفحات آن را تک به تک ورق میزنم و حالا نوبت به صفحه پایانی آن، یعنی جایی میرسد که نوشته شده «همه سوابق و فعالیتهای دارنده گذرنامه در جهاد تبیین و برگزاری تجمعات انقلابی و آمادگی برای حضور در عرصههای روشنگری و شهادتطلبی با ذکر تاریخ و عنوان در این صفحه درج میگردد.» و به این فکر میکنم که چقدر کارهای نکردهای وجود دارد که جای خالی آن در چنین صفحاتی حس میشود...
نظر شما