به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاعرسانی آیتالله طباطبایینژاد، آیتالله سیدیوسف طباطبایینژاد در دیدار مدیر کل آموزش بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور با اشاره به شرایط زیطلبگی و کم معونه بودن طلاب اظهار کرد: روحانیت و طلاب علوم دینی به اندک راضی هستند و بیشتر طلبهها اینگونه هستند و این نشاندهنده روحیه دینی است.
وی همچنین تأخیر در هدایت و جذب فرزندان شاهد و ایثارگر به سمت تحصیل در حوزههای علمیه را جایز ندانست و افزود: متأسفانه از زمان و مقطعی که باید کاری برای جذب فرزندان ایثارگر به سمت حوزههای علمیه انجام میدادیم گذشته و فرزندان ایثارگران دوران دفاع مقدس اکنون از زمان حضور در حوزهها عبور کردهاند.
امام جمعه اصفهان کمک به فرزندان ایثارگر را منوط به نیازمندی آنها دانست و ادامه داد: باید تقسیم بندی وجود داشته باشد و افرادی که واقعاً نیاز دارند تحت پوشش بنیاد شهید قرار گیرند.
امام جمعه اصفهان با تاکید بر موضوع تحصیل فرزندان ایثارگر در حوزههای علمیه تصریح کرد: البته آن زمان که میتوانستیم فرزندان ایثارگر دوران دفاع مقدس را به طرف طلبگی سوق دهیم، گذشته است و قانون حوزه نیز بالای ۲۵ سال را برای طلبگی قبول نمیکند.
وی خاطرنشان کرد: در روایت است که میفرمایند: «الْکَمَالُ کُلُ الْکَمَالِ التَّفَقُّهُ فِی الدِّینِ وَ الصَّبْرُ عَلَی النَّائِبَةِ وَ تَقْدِیرُ الْمَعِیشَةِ» یعنی کمال انسان و بالاترین کمال او، عالم شدن در دین و صبر در بلا و اندازهگیری در زندگی است، بنابراین شخصیت انسان با چند مسئله نشان داده میشود که یکی از آنها تقدیر المعیشه و دیگری فهم دینی و تحمل داشتن در سختیها است.
مسعود احمدینیا، مدیرکل آموزش بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اصفهان نیز در ابتدای این دیدار برخی از مسائل و دغدغههای این مجموعه را در خصوص فرزندان ایثارگر و جانباز در بحث آموزش مطرح کرد و گفت: آمار در اصفهان نشان میدهد ۱۰ درصد ایثارگران کشور در این استان حضور دارند و نزدیک به ۱۸ هزار دانشجو در استان تحصیل میکنند که متأسفانه این حضور در حوزههای علمیه بسیار کمرنگ است.
نظر شما