محمود بابایی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا در کرمان، از انجام اقدامات اساسی برای پیگیری و اولویتبندی مسائل فرهنگی و اجتماعی خبر داد و اظهار کرد: احیای ظرفیتهای محلات و فعالان محلی از اقداماتی بود که مورد توجه کمیسیون فرهنگی در دوره جدید قرار گرفت.
وی با بیان اینکه در این طرح فعالان محلی در محلات پیشرو شناسایی میشوند و با حمایت شهرداری نقشآفرینی میکنند، افزود: در همین راستا پس از رویداد «چای نبات»، با شکلگیری «مرهم» به عنوان مرکز راهبری همیار محله، سازماندهی فعالان محله آغاز شد.
رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر کرمان با بیان اینکه در دوره جدید به محلات هویت داده شده است، گفت: با این اقدام فعالان هر محله پس از مسئلهیابی میتوانند مشکلات محلی را با ایده و طرح خود رفع کنند که برای همین منظور در بودجه سالانه شهرداری ردیف مناسبی تخصیص یافته است.
بابایی در ادامه با اشاره به فعالیتهای صورت گرفته در پارکها و بوستانهای سطح شهر به منظور ارتقای سطح تعاملات فرهنگی و اجتماعی شهروندان تصریح کرد: تلاش شد تا محیطهای اختصاصی و پارکهای بانوان بررسی و سازماندهی شود و به موضوع ورزش صبحگاهی در پارکها نگاه ویژهای شد.
وی با بیان اینکه در دوره جدید مدیریت شهری، طرحهای عمرانی و معماری شهری دارای پیوست فرهنگی هستند، گفت: پس از رایزنی و مشورت با برخی اعضای شوراهای سایر کلان شهرها تلاش شد با متخصصان این حوزه تعاملاتی برقرار و جلساتی پایهگذاری شود تا این مهم نیز محقق شود.
رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر کرمان در ادامه توجه به جایگاه خانواده در رویدادهای شهری را از دیگر اهداف مهم مدیریت شهری در دوره جدید برشمرد و افزود: یکی از نمونههای بارز این امر برپایی جشنواره ملی نان و راهاندازی دبیرخانه دائمی آن در کرمان بود که با استقبال گستردهای از سوی شهروندان بهویژه خانوادهها روبهرو شد.
بابایی با بیان اینکه خانواده به عنوان محور اصلی جامعه برای سلامت روحی و روانی و جسمی نیازمند رویدادهای اجتماعی است، گفت: جشنواره ملی نان با محوریت سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری و با همکاری سازمانها و ارگانهای دولتی و فعالان مردمی به بهترین وجه ممکن برگزار شد.
وی ادامه داد: شهرداری و شورای اسلامی شهر کرمان در دوره ششم برای ساماندهی و بازخوانی فضاهای بصری شهری و تابلوهای تبلیغاتی نیز اقدام کرده است تا سیمای فرهنگی و اجتماعی شهر کرمان رنگ جدیدی بگیرد.
رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر کرمان افزود: در همین راستا بسیاری از تابلوها و بیلبوردهای مزاحم سطح شهر از جمله بیلبوردهای میدان آزادی در دو سال اخیر جمعآوری شد و پس از آن بهمنظور ساماندهی سایر تابلوها تلاش شد از تجاری کردن تابلوهای تبلیغاتی پرهیز شود و بسیاری از فضاها به پیامهای شهروندی، مذهبی، فرهنگی و اجتماعی اختصاص پیدا کند.
بابایی خاطرنشان کرد: با برنامهریزیهای صورت گرفته با معاونت فرهنگی و معاونت خدمات شهری، اولویتبندی برای نصب، اجرا و ساماندهی نمادهای شهری، نقاشیهای دیواری، و یادبودها انجام خواهد شد تا از بیبرنامگی در فضاسازی فرهنگی و اجتماعی شهر پرهیز شود.
وی در پایان با تاکید بر اهمیت همبستگی اعضای شورای اسلامی شهر با شهرداری یادآور شد: امیدواریم در زمان کم باقیمانده تا پایان دوره ششم بتوانیم با همراهی و همدلی به اعتماد مردم پاسخ دهیم و برای آبادانی شهر تلاش کنیم و در پایان روسفید باشیم.
نظر شما