به گزارش خبرنگار خبرگزاری ایمنا از شیراز، موید محسن نژاد امروز_ دوشنبه بیست و نهم آبان_ در اولین نشست خبری سیزدهمین نمایشگاه بینالمللی گردشگری پارس و چهاردهمین نمایشگاه ملی صنایع دستی بر اهمیت نقش بخش خصوصی در حوزه گردشگری اشاره و اظهار کرد: در صورتیکه اقتصاد این بخش رونق داشته باشد حوزه گردشگری استان بسیار فعالتر خواهد بود.
وی با تاکید بر اینکه صنعت گردشگری صنعتی است که میتواند اقتصاد استان را فعال کند، افزود: استان فارس ۱۰ درصد آثار ثبتی کشور و ۳۰ درصد آثار کشور در حوزه آثار تاریخی و بیشترین آثار ثبتی جهانی در کشور را به خود اختصاص داده است و میتواند کانون رویدادهای متنوع در حوزه گردشگری در کشور باشد.
محسن نژاد در این نشست با اشاره به برگزاری جشنواره انار و خرمالو قصردشت شیراز، این نوید را داد که در تقویم رویدادهای گردشگری ثبت این جشنواره در سطح ملی پیگیری خواهد شد.
وی با اشاره به برگزاری سیزدهمین نمایشگاه بین المللی گردشگری پارس اضافه کرد: این نمایشگاه پس از نمایشگاه گردشگری تهران مهمترین نمایشگاه کشور است و در روند برگزاری چنین رویدادی باید رویه بدین صورت باشد که تمام اقشار و دستگاهها به اهمیت برگزاری چنین رویدادی و تأثیر آن بر حوزه گردشگری فارس، مشارکت و توجه ویژه داشته باشند.
مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان فارس تصریح کرد: علت نامگذاری این نمایشگاه با عنوان نمایشگاه گردشگری پارس، به جهت اینکه کشورهای بین الملل ایران را با نام پرشیا یا پارس میشناسند، بوده است.
محسن نژاد همچنین تاکید کرد: در کنار نمایشگاه گردشگری، نمایشگاه ملی صنایع دستی نیز برگزار میشود و تمام استانهای سراسر کشور و روستاها و شهرهای ثبت ملی و جهانی در این حوزه، حضور خواهند داشت.
مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان فارس در پایان این نشست از میزبانی شهر شیراز در دی ماه سال جاری در برگزاری رویداد نشان ملی و جهانی صنایع دستی خبر داد.
برنامه محوری در جهت رونق گردشگری مهمترین ویژگی نمایشگاه گردشگری پارس است
در این نشست همچنین مجری سیزدهمین دوره نمایشگاه بینالمللی گردشگری پارس و چهاردهمین نمایشگاه ملی صنایع دستی در سخنانی اظهار کرد: برنامه محوری برای اثرگذاری حداکثری این نمایشگاه در توسعه و رونق گردشگری فارس مهمترین ویژگی این دوره از نمایشگاه گردشگری است.
احمدرضا نقیبزاده از مشارکت بخشهای خصوصی در برپایی این نمایشگاه خبر داد و افزود: آنچه که در چارچوب برگزاری این نمایشگاه رقم میخورد دسترسی به دستاوردهای مؤثر و مورد نظری است که برای ارتقا صنعت گردشگری به همراه فعالیت بخش خصوصی مورد نیاز است.
وی اضافه کرد: دسترسی به حوزههای جدید گردشگری، انتقال تجارب، آشنایی فعالین صنعت گردشگری با مباحث نوین، معرفی بستههای سفر و شکل گیری تفاهم نامه متعدد که بتواند زمینه اجرایی شدن اهداف را دنبال کند، از دیگر موضوعاتی است که در این نمایشگاه دنبال میشود.
حضور فعالین حلقههای صنعت گردشگری، حضور اقوام ایرانی، برپایی میز ملی گردشگری، اجرایی شدن طرح ملی سفر پاک و رفاه اجتماعی از دیگر موضوعاتی بود که مجری سیزدهمین دوره نمایشگاه بینالمللی گردشگری پارس به آنها اشاره کرد.
نظر شما