اثر خون شهدا، یاس دشمنان از مقابله با نظام جمهوری اسلامی ایران است

امام جمعه اصفهان گفت: اثر خون شهدای ما این بود که اکنون هیچ‌یک از کشورهای اطراف و حتی آمریکا جرئت جنگ با ما را ندارند و حتی امروز نیز جوانان ما برای رفتن به غزه صف کشیده‌اند و آن روحیه معنوی همچنان وجود دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی نماینده ولی فقیه در استان اصفهان، آیت‌الله سیدیوسف طباطبایی‌نژاد در دیدار با سیدامیرحسین قاضی‌زاده‌هاشمی، رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور با اشاره به اهمیت و تأثیر خون شهدا در ایجاد تحول در جوامع اظهار کرد: اکنون مشخص است که وقایع اخیر غزه و شهادت مردم آن مؤثر واقع شده است و در تمام دنیا مردم بیدار شدند و حتی در خود آمریکا، پرچم این کشور به آتش کشیده شد.

وی افزود: اثر خون شهدای ما این بود که اکنون هیچ‌یک از کشورهای اطراف و حتی آمریکا جرئت جنگ با ما را ندارند و حتی امروز نیز جوانان ما برای رفتن به غزه صف کشیده‌اند و آن روحیه معنوی همچنان وجود دارد.

نماینده ولی فقیه در استان اصفهان عنوان کرد: اینکه رهبر انقلاب می‌فرماید «زنده نگه داشتن یاد شهدا کمتر از شهادت نیست» از آن جهت است که عاشورا و عزاداری محرم، توانسته است واقعه کربلا را زنده نگه دارد.

وی اضافه کرد: اینکه امام حسین (ع) در شب عاشورا بیعت را از یاران خود برمی‌دارند از آن جهت بود که امام (ع) در پی خلوص بودند؛ زیرا اگر این خلوص نباشد دیگر شهادت اثری ندارد.

آیت‌الله طباطبایی‌نژاد با بیان کلام امیرمومنان (ع) در خصوص حیات و مرگ واقعی گفت: امیرمومنان (ع) مرگ و زندگی انسانی را معنا می‌کنند و حیات طیبه و مرگ خبیثه را تبیین می‌کنند و می‌فرمایند: «فَالْمَوْتُ فِی حَیَاتِکُمْ مَقْهُورِینَ وَ الْحَیَاةُ فِی مَوْتِکُمْ قَاهِرِینَ» بنابراین اینکه می‌گوئیم شهدا زنده هستند، یعنی انسان زنده است.

امام جمعه اصفهان در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر لزوم رسیدگی به خانواده‌های شهدا تصریح کرد: نکته دیگر این است که این شهدا، بیشتر از خانواده‌ها و گروه‌های کم‌درآمد جامعه بودند، یعنی خانواده‌هایی که اگر شهید هم نداده بودند، باید به آنها کمک می‌شد و حتی اگر فرزند آنها شهید نبود، وظیفه حکومت اسلامی بود که آنها را حمایت کند و به‌خصوص از جانبازان در این زمینه باید حمایت ویژه‌تری صورت پذیرد.

در این دیدار رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران به تشریح وظایف و اقدامات بنیاد شهید در ارتباط با خانواده شهدا پرداخت و اظهار داشت: بنیاد شهید و امور ایثارگران بر مبنای دو وظیفه اساسی تشکیل شده است و یک وظیفه آن ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است.

قاضی‌زاده‌هاشمی زنده نگه داشتن یاد شهدا را سبب ادامه یافتن این مسیر دانست و گفت: آثار این مسئله را در عرصه داخلی و جهانی می‌بینیم و اگر اکنون در گوشه‌ای از جهان مسلمانان جرئت یافته‌اند که در برابر سلطه‌گران مقاومت کنند حاصل رفتار عاشورایی است که شهدای ما در جریان انقلاب اسلامی و دفاع مقدس داشته‌اند که آن نیز برگرفته از مکتب امام حسین (ع) است.

وی اضافه کرد: این مسئله مسئولیت ما را در این حوزه بسیار زیاد می‌کند، چرا که باید بتوانیم با معرفی درست شهدا و معرفی سبک زندگی شهدایی و سبک زندگی شهیدپرور، جامعه را به سمت الگوهای درست و مناسب هدایت کنیم.

معاون رئیس‌جمهور وظیفه دوم بنیاد شهید و امور ایثارگران را تکریم خانواده شهدا، جانبازان و ایثارگران بیان کرد و افزود: این به آن معنا است که تلاش کنیم آنها گرفتار مسائل روزمره نشوند و از سوی دیگر نسل‌های پس از آنها علاقه‌مند به این مسیر شوند و بتوانند تقویت‌کننده مسیر پدران خود باشند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به افزایش اعتبارات سرفصل بنیاد شهید و امور ایثارگران در طی دو سال اخیر گفت: این اعتبارات به ۷۳ هزار میلیارد در طی این دو سال رسیده است و در حوزه درمان نیز موفق به جبران عقب‌ماندگی‌ها در این بخش شده‌ایم.

وی خاطرنشان کرد: به علت پیشینه‌ای که استان اصفهان در انقلاب اسلامی و در دفاع مقدس داشته است، این استان بزرگ‌ترین استان به لحاظ تعداد ایثارگر است، اما خوشبختانه جزو استان‌های کم‌مسئله بوده و این نشان از همکاری و مدیریت خوب مدیران در سطح استان است.

کد خبر 704558

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.