علی نیک در گفتوگو با خبرنگار ایمنا در قم با اشاره به تعداد ناوگان فعال سازمان، اظهار کرد: ناوگان این سازمان شامل دو ناوگان فعال در خطوط و ساماندهی سرویسهای دربستی و همچنین ناوگان دپو به عنوان پشتیبان است.
وی افزود: از ابتدای مهر ماه تصمیم بر این شد که به هیچ عنوان ناوگانی از خطوط برای سرویسهای دربستی خارج نشوند و تمام اتوبوسها به صورت ثابت در خطوط فعال باشند تا سرفاصلهها به ۱۰ تا ۱۵ دقیقه برسد.
مدیرعامل سازمان اتوبوسرانی شهرداری قم خاطرنشان کرد برای بعضی مراکز اجبار به ارائه سرویس دربستی وجود دارد، زیرا چنانچه این خدمات ارائه نشود، افراد به ناوگان حملونقل عمومی اضافه میشوند و تراکم را در آن ساعت خاص افزایش میدهند به همین دلیل برنامهریزی شده تا از رانندگان در شیفت استراحت در این زمینه استفاده شود.
نیک اضافه کرد: ۲۰۰ دستگاه اتوبوس به طور معمول در سطح شهر خدمات لازم را ارائه میدهند که این تعداد به ۲۱۰ مورد نیز رسیده است.
وی با اشاره به افزایش استفاده از حمل و نقل عمومی، تصریح کرد: طی سالهای گذشته رقم استفاده از سرویس حمل و نقل عمومی به زیر هفت دهم درصد رسیده بود اما سال گذشته این رقم به ۱۱ و چهار دهم درصد رسید که نشاندهنده افزایش پنج درصدی است، از شهروندان تقاضا داریم که به چهار علت استفاده از حمل و نقل عمومی را در دستور کار خود قرار دهند که شامل صرفه جویی در مصرف سوخت، کاهش آلودگی هوا، کاهش ترافیک و جلوگیری از آسیب به زیرساختها میشود.
مدیرعامل سازمان اتوبوسرانی شهرداری قم با اشاره به خرید ۳۰ تا ۴۰ دستگاه میدل باس طی سال جاری، افزود: خرید ناوگان حمل و نقل عمومی در دستور کار قرار گرفته و از خودروهای خریداری شده سال گذشته نیز ۵۰ درصد را تحویل گرفتهایم و در تلاشیم تا سایر اتوبوسها نیز تحویل داده شود.
نیک با بیان اینکه بازسازی اتوبوسها در دستور کار است، گفت: ۲۴ دستگاه اتوبوس در مرحله اجرای بازسازی قرار دارد که هشت دستگاه به مرحله ۷۰ درصد بازسازی رسیده و مابقی نیز در حال اجراست و تا پایان سال جاری به اتمام خواهد رسید.
نظر شما