روز جهانی «مرگ‌ وظیفه» یادآور پایان جنگ جهانی اول

جنگ جهانی اول در تاریخ ۱۱ نوامبر با ۹ میلیون کشته و ۲۱ میلیون زخمی به پایان رسید، این روز با نام روز جهانی مرگ وظیفه در دنیا شناخته می‌شود تا یادآور خاطره افرادی باشد که جانشان را برای حفاظت از کشورشان از دست دادند.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، روز جهانی مرگ وظیفه هر سال در یازدهم نوامبر برگزار می‌شود. این روز یادآور پایان جنگ جهانی اول، یکی از مخرب‌ترین درگیری‌های تاریخ، است و برای احترام به یاد افرادی تعیین شده که جان خود را در جنگ برای کشورشان از دست دادند.

جنگ جهانی اول که به عنوان جنگ بزرگ نیز شناخته می‌شود، یک درگیری بین‌المللی بین سال‌های ۱۹۱۴ و ۱۹۱۸ بود که بیشتر اروپا از جمله بریتانیا، فرانسه، روسیه، آلمان، اتریش-مجارستان، روسیه، کشورهای اروپایی و همچنین ایالات متحده و خاورمیانه را درگیر کرد.

جنگ بزرگ زمانی آغاز شد که آرشیدوک فرانتس فردیناند، وارث امپراتوری اتریش-مجارستان، همراه با همسرش توسط یک ملی‌گرای صرب به نام گاوریلو پرینسیپ در سارایووی بوسنی به ضرب گلوله کشته شد. مرگ آرشیدوک باعث تنش‌هایی در سرتاسر اروپا شد و زنجیره‌ای از جنگ‌ها را رقم زد.

جهانی اول به طور رسمی در ۱۱ نوامبر ۱۹۱۸ پایان یافت، زمانی که متفقین و آلمان توافقنامه آتش‌بس را امضا کردند. این جنگ ۹ میلیون سرباز کشته و ۲۱ میلیون زخمی برجای گذاشت. آلمان، روسیه، اتریش-مجارستان، فرانسه و بریتانیا هر کدام نزدیک به یک میلیون یا بیشتر تلفات داشتند. علاوه بر این، تقریباً ۱۰ میلیون غیرنظامی بر اثر قتل عام، گرسنگی، حملات نظامی یا بیماری جان خود را از دست دادند.

روز جهانی «مرگ‌ وظیفه» یادآور پایان جنگ جهانی اول

۵ واقعیت جالب در مورد جنگ جهانی اول

زنانی که با T.N.T. سروکار داشتند پوستشان زرد شد.

تانک‌ها در ابتدای جنگ بر اساس جنسیت گروه‌بندی شدند.

صدای انفجارها در فرانسه به حدی بود که مردم لندن صدای آن را شنیدند.

۷۰۰ هزار زن به طور فزاینده‌ای وارد صنایعی شدند که قبلاً مردان انجام می‌دادند.

در ایالات متحده، مردم آنقدر به آلمانی‌ها مشکوک بودند که حتی سگ‌های ژرمن‌شپرد را نیز می‌کشتند.

هیچیک از سربازان در سال ۱۹۱۴ از کلاه‌های فلزی استفاده نکردند. فرانسوی‌ها اولین کسانی بودند که کلاه ایمنی را در سال ۱۹۱۵ معرفی کردند.

در جنگ جهانی اول پیشرفت‌های چشمگیری در پزشکی مدرن رقم خورد؛ هارولد گیلیز زمینه جراحی پلاستیک را پایه‌گذاری کرد و اولین تلاش‌ها برای بازسازی صورت را آغاز کرد.

کد خبر 702955

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.