به گزارش خبرگزاری ایمنا، علی محمدی کیا ظهر امروز _ چهارشنبه هفدهم آبانماه _ در آئین بهره برداری از مدرسه شش کلاسه خیرساز روستای حسن آباد وسطی از توابع شهرستان تیران و کرون، اظهار کرد: هدایت دانش آموزان به تحصیل در رشتههای فنی برای اشتغالزایی و آینده شغلی آنان در اولویت سیاستهای آموزش و پرورش قرار گرفته اما باید به فرصتها و ظرفیتهای هر منطقه نیز برای اختصاص رشتههای تحصیلی توجه کرد.
وی با بیان اینکه کشاورزی، صنایع پاک و دانش بنیان و گردشگری سه فرصت اقتصادی تیران و کرون محسوب میشوند، افزود: رشتههای تحصیلی مرتبط با این موضوعات باید به هنرستانها و دانشگاهها اختصاص یابد.
فرماندار تیران و کرون با بیان اینکه پنج هنرستان فنی و کاردانش در این شهرستان برای تحصیل دختران و پسران فعال است، تصریح کرد: احداث هنرستان جدید نیز در برنامه قرار گرفته که جانمایی آن در جوار مناطق صنعتی و بخش کشاورزی انجام خواهد شد.
وی اضافه کرد: احداث یکی از هنرستانها با حمایت خیرین آغاز شده و البته تجهیز مراکز قبلی نیز با کمک مردم و دولتی تا حدی پیش رفته است.
محمدی کیا به نقش خیرین اشاره کرد و ادامه داد: خیرین و کمک اهالی شهرها وو روستاها باعث شده تا اجرای پروژهها و مسیر خدمت رسانی تسهیل شود.
وی با اشاره به احداث نزدیک به ۵۰ مدرسه طی پنج تاکنون خاطرنشان کرد: نهضت مدرسه سازی یکی از اتفاقات بزرگ در این منطقه بوده که باعث شده کمبود محیط آموزشی رفع و مدارس دو شیفت کاهش یابد.
فرماندار تیران و کرون یادآور شد: همکاری خوبی از طرف مردم در کنار خیرین برای احداث مدارس رقم خورده و اداره کل نوسازی و تجهیز مدارس در این مسیر تجهیز آموزشگاهها را انجام داده است.
مشارکت ۸۰ درصدی خیرین در مدرسه سازی
معاون مشارکتهای مردمی اداره کل نوسازی مدارس استان اصفهان از همکاری خیرین در احداث مدارس خبر داد و گفت: ۸۰ درصد از پروژههای احداث مراکز فرهنگی و آموزشی با مشارکت خیرین انجام میشود.
علی اصغر ذاکران ادامه داد: احداث ۳۲ هنرستان در دستور کار قرار گرفته که خیرین بخش عمده آن را تا ۸۰ درصد مشارکت میکنند.
وی به همراهی خیرین در توسعه مراکز آموزشی اشاره کرد و گفت: بدون این همکاریها، رفع نیاز مدارس برای دولت امکان پذیر نبود.
نظر شما