به گزارش خبرنگار ایمنا، علی شعبانی بعد از ظهر امروز _دوشنبه، پانزدهم آبانماه_ در مراسم اختتامیه کارگروه ملی نقاشی هنر راویان غزه با حضور هنرمندان این کارگاه در کتابخانه امیرکبیر کرمانشاه برگزار شد، اظهار کرد: در فرهنگ غربی مدرنیسم به عنوان یک مکتب تنها در صورتی حائز تقدس است که یا از دگرگونیهای گذشته حرف بزند با خارج از حوزه و ابعاد جسمانی باشد و در غیر این صورت مسئله مقدس دیگری وجود ندارد.
وی با اشاره به جنایات صهیونیستی در سرزمین غزه و محکوم کردن اقدامات اخیر آنها، افزود: مردم فلسطین امروز برای حقی میجنگند که سالها است توسط رژیم صهیونیستی غصب شده، در حالی که جامعه حامی این رژیم، شروعکننده جنگ را حمایت میکنند و هرگونه کمک به این نیروی مقاومت را به تروریست بودن متهم میکند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری کرمانشاه هنرمندان را لسانالغیب دانست و تصریح کرد: در جهان امروز که یک رژیم غاصب به راحتی بر سرزمینی که حق مردمانش است چیره میشود، تنها راهکار برای روایت مظلومیت مردم این سرزمین زبان هنر است.
وی ادامه داد: زبان هنر شامل هنرهای موسیقی، نقاشی و… بهترین راه برای روایت مظلومیت باشد، به شرط آنکه مقدس باشد و با نمادهای مقدس حفظ کرده باشد.
شعبانی روایت غزه را روایتی آمیخته با تقدس عنوان کرد و گفت: با به کارگیری هنر مقدس میتوان مظلومیت مردم غزه را به تصویر کشید و همانند آثار برجسته دنیا از جمله اثر معروف ظهر عاشورای استاد فرشچیان که بدون بکارگیری از نمادهای رزمی و جنگی مظلومیت را به تصویر کشید و مورد توجه قرار گیرد.
وی در پایان به لزوم نگاه هنرمندانه و نگاه مقدس در جنایات علیه غزه تاکید و بیان کرد: بار وقایع غزه به قدر زیاد است که تا ۲۰۰ سال آینده میتوان از آن روایتهای همه جانبه به ویژه در حوزه هنری داشت.
نظر شما