محمود ثابتقدم در گفتوگو با خبرنگار ایمنا، اظهار کرد: بیش از دو سال است که با توجه به اقداماتی که در سایت صفیره برای دفن پسماند انجام شده، هیچگونه آتشسوزی رخ نداده است. کارخانه تفکیک پسماند در سایت صفیره نیز فعال است و کارشناسان حفاظت محیط زیست بهطور منظم از این سایت بازدید میکنند.
وی افزود: بیش از ۱۲ سال است که شهرداری اهواز هیچگونه زبالهای در سایت برومی دفن نکرده و این سایت مدفن زبالههای شهر اهواز تا دهه ۸۰ بوده است، با این حال بیش از ۳۰ سال در آنجا زباله دفن شده است و از آنجا که قانون مدیریت پسماند در آن دوران تصویب نشده بود، دفن زباله به صورت سنتی انجام میشد.
مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری اهواز ادامه داد: با توجه به وجود زبالههای دفن شده عوامل متعددی همچون وجود گاز متان موجب آتشسوزی زبالهها میشود، اما حجم این آتشسوزیها بهقدری نیست که سبب آلودگی هوای اهواز شود و تنها محدوده اطراف سایت را تحت تأثیر قرار میدهد.
ثابتقدم با تاکید بر اینکه عوامل متعددی همچون مواد نفتی، سوخت استفاده شده توسط اتومبیلها، آتشسوزیهای رخ داده در هورالعظیم و برداشت نیشکر بر آلودگی شهر اهواز مؤثر است، گفت: زمینهای سایت برومی از گذشته تاکنون در اختیار شرکت نفت بوده است و شهرداری امکان دخل و تصرفی در آنها ندارد و چنانچه بخواهیم بازدیدی از سایت داشته باشیم باید با این شرکت هماهنگیهای لازم را داشته باشیم.
وی گفت: در جلسات مدیریت پسماند استان مصوب شده است که شرکت نفت باید با اعتبارات خود نسبت به ساماندهی سایت برومی اقدام کند، اما این مهم تاکنون محقق نشده است.
نظر شما