به گزارش ایمنا و به نقل از روابط عمومی شهرداری اراک، حمیدرضا خانمحمدی امروز _پنجشنبه یازدهم آبان_ با بیان اینکه برنامه محله محور یعنی چه میزان بودجه، برای چه نیازی، با چه اقدامی، برای کدام محله و با چه مقیاسی انجام شود، اظهار کرد: نظام محلهمحوری، فرآیندی کارآمد و مؤثر برای تخصیص بودجه بر اساس نیاز شهروندان است.
وی افزود: هدف از تهیه و تدوین برنامه محلهمحوری، گسترش عدالتمحوری، افزایش مشارکت و رضایت شهروندان، تعمیم روحیه مردم سالاری و جبران عدم توازن بین کاربریهای موجود در شهر است.
معاون برنامهریزی و توسعه سرمایه انسانی شهرداری اراک با بیان اینکه در چند سال اخیر مجموعه شهرداری اراک تهیه برنامه محله محوری را در دستور کار قرار داده است، گفت: ما برآنیم تا با تلفیقی از نظر کارشناسی و شهروندی مبنای مناسبی برای تخصیص بودجه ۵۵ محله شهر اراک داشته باشیم.
وی افزود: به دلیل اینکه مساجد سابقه طولانی و درخشانی در مشارکت اجتماعی دارند، در مرحله قبلی تدوین بودجه محله محور، با استفاده از ظرفیت هیئت امنا مساجد نیازهای محلهها با پرسشنامه احصا و سپس با تلفیق آن با نظر کارشناسی، یک مدل مفهومی در تخصیص بودجه محله محور تهیه شد.
خانمحمدی افزود: امسال نیز با ارزیابی پروژههای محلهمحور و انتقال دادهها به سامانه زیرساخت دادههای مکانی، گام مهمی برای پایش و ارزیابی پروژههای محله محور برداشته و همچنین درصددیم در گام بعدی عناوین پروژههای محله محور را بسط و گسترش دهیم.
وی تاکید کرد: مجموعه شهرداری اراک در مسیر اجرای برنامه محله محوری در کنار انجام اقدامات کارشناسی و تخصصی، بازدید از برنامه محله محور شهرداری مشهد و تهران را برای استفاده از تجربیات و اقدامات عملی انجام شده و در نهایت پیادهسازی بهتر این فرآیند را در دستور کار دارد.
معاون برنامهریزی و توسعه سرمایه انسانی شهرداری اراک گفت: بدون شک محلهمحوری نقشه راهی برای شهرداری اراک خواهد شد تا در مسیر خدمترسانی به شهروندان، بیش از پیش موفق عمل کند، شهر اراک دارای پنج منطقه شهری به همراه منطقه بافت تاریخی و ۵۵ محله است.
نظر شما