مهدی احمدی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: بافتهای فرسوده شهر طی سالهای اخیر بافتهای فرسوده به بافت ناکارآمد شهری و بافت فرسوده تبدیل و در شهرداریها واحد بازآفرینی محلات ناکارآمد تشکیل شده است.
وی با بیان اینکه طرح تفصیلی شهر خوانسار به تصویب رسیده است و در مرحله ابلاغ قرار دارد، افزود: در طرح جامع شهری خوانسار ۳۰ هکتار بافت فرسوده داریم، اما در طرح تفصیلی، بافت ناکارآمد و فرسوده شهر خوانسار ۹۰ هکتار است.
شهردار خوانسار خاطرنشان کرد: سالهای قبل سه شاخصه ریزدانگی، نبود پایداری و فرسودگی و نفوذناپذیر بودن در بافتهای فرسوده مدنظر بود، اما در طرح بازآفرینی مؤلفههای دیگری نیز اضافه شده است.
احمدی با اشاره به اینکه سال جاری به منظور حمایت از احیا، بهسازی و نوسازی بافتهای فرسوده و ناکارآمد شهری بیش از پنج جلسه برگزار شده است تا نقشه محلات ناکارآمد و بافت فرسوده در طرح تفصیلی یکسان دیده شود، تاکید کرد: با این اقدام مالکان بافت فرسوده و ناکارآمد میتوانند از تسهیلات و مشوقهای تشویقی مالی و شهرسازی استفاده کنند.
وی اضافه کرد: در بسته تشویقی شهرسازی، در راستای نوسازی بافتهای فرسوده به مالکان یک طبقه مازاد بر تراکم محله مجوز پروانه ساخت داده میشود.
شهردار خوانسار گفت: در بسته تشویقی مالی، بستگی به منطقه بین صفر تا صددرصد تخفیف عوارض داده میشود، اما به صورت میانگین شهرداری ۵۰ درصد تخفیف عوارض میدهد.
نظر شما