به گزارش ایمنا، محمدعلی شیرازی امروز_ چهارشنبه دهم آبانماه_ در آئین افتتاحیه و آغاز چهارمین سال معاملات برنج طارم در بورس کالای ایران واقع در مرکز بینالمللی تجارت و پایانه صادرات برنج ایران واقع در آمل با اشاره به اینکه برنج به عنوان یکی از محصولات استراتژیک کشور با ورود در بازار بورس موجب ارزش افزوده اصلی به کشاورزان میشود، اظهار کرد: در جهت تأمین مالی فرابورس این محصول ابزارهای متنوعی در امر سهامداران، سرمایهداران و بدهکاران در اندازههای مختلف وجود دارد که امیدواریم به تناسب وجود بازارها و ابزارهای موجود به این استان تعلق گیرد.
وی گفت: در جهت تأمین مالی به بازارهای متعدد نوآفرین، بازارهای دانشبنیان و رشدی، بازار اول و دوم برای شرکتهای بزرگتر، انواع ابزارهای بدهی، اوراقهای مختلف و متناسب با ارزیابی توانمندیهای شرکتها اختصاص مییابد.
ضرورت تأمین مالی مرکز تجارت برنج
سیدعباس حسینی مدیرکل امور هماهنگی اقتصادی استانداری مازندران نیز در این نشست با بیان اینکه استفاده از ظرفیت پایانه برنج میتواند به نظم و شفافیتبخشی نرخ برنج تأثیرگذار باشد، عنوان کرد: بورس کالا و کشف قیمت در کالا یکی از مهمترین دغدغهای است که در حوزه برنج وجود دارد و تأمین مالی بیش از ۱۰ هزار میلیارد تومان کمک جدی به این مجموعه تولیدی و پویایی برنج خواهد کرد.
بورس عامل حذف واسطهها از معاملات برنج
سیداسماعیل یزدانپناه مدیرعامل مرکز بینالمللی تجارت برنج نیز در این مراسم با بیان اینکه یکی از شفافیت جهانی مزیت کالا در بورس قرار دادن آن است، بیان کرد: این مرکز توانست چهار سال پیش به راهاندازی مرکز بورس کالای برنج بپردازد تا به منظور فروش برنج کشاورزان تمامی واسطهها را در بازار این محصول حذف کند.
وی افزود: بورس یکی از ابزارهای توسعه برنج، پایداری تولید و رونق درآمدزایی تولید این محصول در کشور میشود و امسال سعی شده تا تالار بازار بورس در این مرکز بینالمللی با حضور جمع حاضر افتتاح شود.
نظر شما