۱۶۷ هزار سند روستایی در گیلان صادر شد

استاندار گیلان با تشریح خدمات دولت در بخش‌های مختلف از جمله در مناطق روستایی گفت: ۱۶۷ هزار سند روستایی در دولت سیزدهم برای گیلان صادر شده است.

به گزارش ایمنا و به نقل از روابط عمومی استانداری گیلان، اسدالله عباسی امروز چهارشنبه_ دهم آبان ماه_ در همایش مدیران کل امور روستایی استانداری‌ها و رؤسای شورای اسلامی سراسر کشور در زیباکنار رشت اظهار کرد: در میان بخش زیادی از زمین‌های روستایی گیلان که در زمان طاغوت آنان به نام خود سند زده بودند با دستور رهبر معظم انقلاب در این دولت برای واگذاری و صدور سند به نام مردم اقدام شد.

وی افزود: در این راستا بیش از هفت هزار و ۵۰۰ سند برای بخشی از این اراضی که در اختیار بنیاد مستضعفان بود، صادر شده است و تلاش‌ها در خدمت به روستاییان ادامه دارد و در این موضوع و سایر مباحث مربوط به روستا به کمک شوراها نیاز است.

استاندار گیلان با اشاره به نقش مهم شوراها خاطرنشان کرد: مصوبات شوراهای عالی در چارچوب قانون قابلیت اجرایی دارد و همه موظف به اجرای مصوبات آن هستند.

عباسی با تاکید بر اینکه بخشداران و استانداران باید در این حوزه به شوراها کمک کنند، تصریح کرد: همه باید برای تحقق خواسته‌ها و مطالبات مردم در روستا، شهر و شهرستان همکاری کنند.

وی با مردمی خواندن اساس و بنیان کشور و با بیان اینکه شوراها نمادی از مردم سالاری دینی است، اضافه کرد: این دولت برگرفته از اراده مردم است و هیچکس نمی‌تواند این کشور و دولت را در انحصار خود بگیرد.

استاندار گیلان توجه به روستاها و شناسایی مزیت‌های هر منطقه را مهم دانست و گفت: توزیع عادلانه منابع در بودجه مدنظر است، پیش از این بودجه بر اساس جمعیت توزیع می‌شد اما اکنون موضوع محرومیت و بودجه نیز مورد توجه است.

عباسی به توجه دولت در بخش مسکن روستایی و افزایش وام ساخت خانه در روستاها اشاره کرد و افزود: نظر دولت محرومیت زدایی است، نگاه ما نسبت به جامعه از همه زوایا و ظرفیت‌ها باید منصفانه و عادلانه باشد.

وی با تاکید بر اینکه برای جلوگیری از مهاجرت باید توانمندی‌های روستاها در بخش‌های مختلف اعم از کشاورزی و صنایع دستی شناسایی شود، اضافه کرد: در استان گیلان برای شناسایی ظرفیت‌ها در هر روستا توجه شده ست.

نماینده عالی دولت در گیلان در ادامه با اشاره به ظرفیت‌های کشاورزی استان در بخش‌های مختلف و با تاکید بر ضرورت ایجاد زنجیره ارزش در این حوزه خاطرنشان کرد: زنجیره ارزش در بخش طیور و مرغداری در استان شکل گرفته و در سخت‌ترین شرایط هم مرغ تهران و البرز و برخی از استان‌ها از گیلان تأمین می‌شود.

وی صنایع دستی اعم از چادرشب بافی و رشتی دوزی را از ظرفیت‌های گیلان دانست و تصریح کرد: برای جلوگیری از مهاجرت روستاییان همه این ظرفیت‌ها و توانمندی‌ها باید مورد توجه قرار گیرد.

عباسی در ادامه با اشاره به فرارسیدن سیزدهم آبان روز ملی مبارزه با استکبار جهانی ضمن تشریح مناسبت‌های این تاریخ از تبعید حضرت امام (ره) و واقعه تاریخی تسخیر لانه جاسوسی آمریکا گفت: اراده و عزم ملت ایران به سکان داری امام راحل و فرزندانی که در مکتب آن حضرت پرورش یافته بودند؛ برای تسخیر لانه جاسوسی اقدام کردند.

استاندار گیلان با بیان موفقیت‌های ایران اسلامی و با اشاره به فراز و فرودها در رسیدن به این پیروزی‌ها اظهار کرد: با وجود تمام فتنه‌ها، توطئه‌ها و تحریم‌های دشمن به جلو حرکت کردیم و به فرموده رهبر انقلاب به قله نزدیک شده‌ایم.

پرویز سروری رئیس شورای عالی استان‌ها نیز در این همایش با اشاره به عقب‌ماندگی‌های جوامع روستایی اظهار کرد: در دولت مردمی سیزدهم باید به روستاییان به عنوان بخش مهمی بیشتر توجه شود تا زمینه برای توسعه کشور بیش از پیش فراهم شود.

وی افزود: پس از گذشت ۲۴ سال از شکل‌گیری شوراها در این نخستین جلسه با شوراهای اسلامی سراسر کشور امیدواریم تعامل فزاینده‌ای بین ما و وزارت کشور صورت گیرد.

سروری با بیان اینکه از مباحث و اقداماتی که منجر به تقویت روستاها شود، استقبال می‌کنیم، خاطرنشان کرد: روستاها ظرفی است که مظروف آن روستاییان هستند و شوراها به عنوان نمایندگان روستاییان باید مورد حمایت و تقویت قرار گیرند.

وی اضافه کرد: اکنون زمینه برای طرح موضوعات روستایی فراهم شده، اما نباید این جمله امام (ره) را فراموش کرد که فرمودند روستاییان را دریابید چون آنها بلندگویی برای بیان مطالباتشان ندارند، امروز با افتخار اعلام می‌کنیم جمهوری اسلامی ایران زمینه را برای شنیدن صدای روستاییان فراهم کرده و بسیاری از نمایندگان روستاها در شورای عالی استان‌ها حضور دارند.

کد خبر 700818

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.