به گزارش ایمنا و به نقل از پایگاه خبری پلیس، سرهنگ حسین ترکیان اظهار کرد: ممکن است یکبار هم برای شما اتفاق افتاده باشد که با شما تماس بگیرند و خود را نماینده مؤسسه خیریه معرفی کنند و از شما بخواهند برای کمک به افراد نیازمند مبلغی را به شماره حساب اعلام شده از طریق آنها واریز کنید؛ بیشتر این تماسها از طرف شرکتهای تجاری و بازاریابی است و اگر به این خیریهها کمک کنید نمیتوانید مطمئن شوید که تمام پول شما صرف امور خیریه شده است.
وی افزود: باید توجه داشته باشید که مؤسسات خیریه صوری و غیرمجاز از توزیع مواد غذایی و بستههای حمایتی بین محرومان آغاز به کار میکنند و در نهایت با جذب سرمایه اولیه با وعدههای تأمین لوازم خانگی، رایانه، گوشی تلفن همراه، دوچرخه، موتورسیکلت و خودرو، سرویس طلا با پرداخت وام فعالیت مجرمانه خود را پیش میبرند.
رئیس پلیس آگاهی استان اصفهان تصریح کرد: بخشی از پروندههای قضائی مطرح شده مربوط به کلاهبرداری از خیرانی است که از نیت و اهداف خیرخواهانه آنها در کمک به قشر ضعیف جامعه سوءاستفاده شده است.
وی با بیان اینکه مؤسسههای خیریه، دارای مجوز، مکان ثابت و مشخصی برای دریافت کمکهای خیرخواهانه مردمی دارند، ادامه داد: با این وجود این مؤسسات طبق قانون اجازه مراجعه حضوری برای جمعآوری کمکهای مردمی را ندارند.
سرهنگ ترکیان خاطرنشان کرد: شهروندان در صورت تمایل به مشارکت در امر خیر به خیریههای معتمد که مجوز فعالیت از سازمان بهزیستی را دارند و در شهر بین مردم شناخته شده هستند مراجعه کنند.
وی اضافه کرد: مجوز فعالیت مؤسسات خیریه را سازمان بهزیستی کشور که زیر نظر وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی است صادر میکند و نماینده قانونی مؤسسه خیریه متقاضی میتواند به سایت www.behzisti.ir مراجعه و فرم مربوطه را تکمیل و درخواست مجوز مؤسسه را اعلام کند.
نظر شما