حجت الاسلام علیاکبر براتی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا، در خصوص اعتقاد یهودیان صهیونیست به نفرین هشتاد سالگی اظهار کرد: دولتی که یهودیان در زمان حضرت داوود تشکیل دادند، پس از وفات حضرت سلیمان به دلیل تحریفاتی در دین صورت گرفت، فاصله گرفتن از دین و ظلم و فسادهایی که انجام داده بود، نتوانست استمرار پیدا کند و بنابراین دولت در ۷۹ سالگی مضمحل شد.
وی افزود: دومین دولت یهود نیز در ۷۴ سالگی خود به خاطر اختلافات درونی از بین رفت.
مسئول امور بینالملل مجمع جهانی بیداری اسلامی در خصوص دولت دوم یهود، تصریح کرد: زمزمه گرفتار شدن دولت سوم یهودیان به نفرین هشتاد سالگی، مختص به این روزها نیست و در سه سال اخیر این هراس در بین سیاستمداران رژیم صهیونیستی به وجود آمده است، سران رژیم صهیونیستی بر این باورند که ممکن است نتوانند به هشتاد سالگی برسند و نشانه آن را اختلافات شدید درونی خود بیان میکنند.
حجتالاسلام براتی ادامه داد: پیش از طوفانالاقصی ۴۰ هفته بود که تظاهراتی علیه دولت نتانیاهو انجام میشد و شنبههای اعتراضی در اراضی اشغالی علیه رژیم انجام میشد، به طوری که گاهی بیش از ۵۰۰ هزار نفر از جمعیت آنها به میدان میآمدند و بارها توسط نتانیاهو و شخصیتهای دیگر به مردم گوشزد میشد که تداوم اختلافات ممکن است ما را به نفرین هشتاد سالگی دچار کرده و موجب اضمحلال رژیم شود.
وی با بیان اینکه نتانیاهو با شعار گذر از ۸۰ سالگی توانست بر سر کار بیاید، تاکید کرد: همه اینها نشاندهنده باور یهودیان و هراسی است که نسبت به این موضوع دارند.
مسئول امور بینالملل مجمع جهانی بیداری اسلامی با اشاره به سخنان روز گذشته یکی از سیاستمداران رژیم صهیونیستی در این خصوص اذعان کرد: این مقام صهیونیست نداشتن موفقیت در جنگ و شکست سنگین و غیرقابل ترمیم رژیم را نشانه دیگری از افول و سقوط رژیم صهیونیستی دانسته که بر مبنای تفکر نفرین هشتاد سالگی است.
وی تاکید کرد: به هر حال نفرین دهه هشتم حرف جدیدی نیست و بین یهودیان مشتریهای خود را دارد و آنها به این مورد اعتقاد دارند و هر چند وقت یکبار آن را تکرار میکنند که نشان میدهد همه صهیونیستها نابودی خود را میبینند.
حجتالاسلام براتی ادامه داد: سیاستمداران و خاخامهای صهیونیست شکست سنگین نظامی، امنیتی و اطلاعاتی رژیم صهیونیستی را علیرغم چندین اقدام همهجانبه برای بمباران غزه و تصرف این منطقه، پذیرفتهاند.
وی تاکید کرد: اقدامات و حمایتهای جهانی، سکوت سازمان ملل، ناتو، اروپا نمیتواند وضعیت را تغییر دهد و هیچگونه پیروزی نظامی و سیاسی برای رژیم صهیونیستی در پی داشته باشد؛ از اینرو روحیه مردم و سیاستمداران رژیم به شدت پایین آمده و اعتماد مردم هم به دولت و ارتش به پایینترین سطح ممکن در چند دهه اخیر رسیده است که نشان میدهد بهدرستی صهیونیستها دچار نفرین دهه هشتاد شدهاند.
نظر شما