توطئه خلع سلاح مبارزان فلسطینی در نشست قاهره/ مقاومت پیروز حتمی جنگ زمینی خواهد بود

یک کارشناس مسائل خاورمیانه گفت: در صورت حمله زمینی صهیونیست ها به نوار غزه ابتکار عمل میدانی با جنبش‌های مبارز فلسطینی است چرا که ارتش رژیم صهیونیستی کاملاً کلاسیک است و در جنگ‌های شهری توانایی ندارد.

حسن هانی زاده در گفتگو با خبرنگار ایمنا، در خصوص برگزاری نشست قاهره و دستاوردهای آن برای ملت مظلوم فلسطین، اظهار کرد: نشست کنفرانس موسوم به صلح در قاهره به دلیل شکاف در دیدگاه رهبران کشورهای شرکت کننده با شکست مواجه شد.

وی افزود: متأسفانه قطب بندی‌های این نشست کاملاً مشخص بود؛ سخنرانی عجیب و شگفت انگیز احمد ابوالغیظ، دبیرکل اتحادیه عرب که از حماس و جهاد اسلامی به عنوان دو باند تروریستی در غزه یاد کرد خشم برخی کشورهای عربی را برانگیخت به گونه‌ای که شیخ تمیم بن حمد آل ثانی، امیر قطر در اعتراض به بکارگیری لفظ باندهای تروریستی در غزه تالار اجتماعات را ترک کرد.

کارشناس مسائل خاورمیانه با بیان اینکه برخی کشورها درخواست آتش بس فوری در غزه را داشتند اما سران کشورهای غربی با این پیش شرط مخالفت کردند، تصریح کرد: در نهایت کنفرانس قاهره با شکست مواجه شد.

وی با اشاره به اینکه بسیاری از کشورهای تعیین کننده در منطقه در این کنفرانس شرکت نداشتند و به همین دلیل کنفرانس به یکی از کنفرانس‌های بی هدف و بدون برنامه تبدیل شده بود، تاکید کرد: هدف کنفرانس این بود که راه حلی برای بحران غزه پیدا شود اما قطب بندی ها و حمایت کشورهای غربی از رژیم صهیونیستی به شکست کنفرانس منجر شد.

هانی زاده ابراز کرد: به نظر می‌رسد که هدف این کنفرانس این است که حماس و جهاد اسلامی را به عنوان دو سازمان تروریستی قلمداد کنند تا زمینه خلع سلاح این دو جنبش مبارز فلسطینی فراهم شود به همین دلیل برنامه ریزی و سناریویی از سوی آمریکا و رژیم صهیونیستی آماده بود تا بمباران‌های غزه ادامه پیدا کرده و پس از آن ارتش رژیم صهیونیستی به صورت زمینی به غزه حمله کند و بعد از اینکه جهاد اسلامی و حماس از سوی مجامع بین المللی و حتی شورای امنیت و اتحادیه عرب به عنوان به عنوان دو نهاد تروریستی اعلام و معرفی شدند، اسرائیل برای خلع سلاح این دو نهاد وارد عمل شود که البته این برنامه برای اسرائیل هم به لحاظ لجستیکی و هم انسانی بسیار هزینه بر است.

وی ادامه داد: به نظر می‌رسد خلع سلاح حماس و جهاد اسلامی و جنبش‌های مبارز فلسطینی و سپس قرار دادن غزه تحت اداره مشترک رژیم صهیونیستی، تشکیلات خودگردان فلسطین و سازمان ملل متحد بخشی از این سناریو است و به همین دلیل احتمال دارد در آینده شرایط پیچیده‌تر شده و درگیری‌ها در غزه به سایر کشورهای منطقه از جمله کشورهای محور مقاومت کشیده شود.

کارشناس مسائل خاورمیانه اذعان کرد: اگر طبق سناریوی آمریکایی‌ها، جامعه جهانی حماس و جهاد اسلامی را به عنوان دو نهاد تروریستی قلمداد کند تأثیرات امنیتی بسیار پیچیده‌ای در منطقه خواهد داشت و ممکن است جنگ غزه برای طولانی مدت ادامه پیدا کند.

وی در خصوص احتمال حمله زمینی به نوار غزه توسط ارتش رژیم صهیونیستی گفت: طبیعتاً در چنین شرایطی ابتکار عمل میدانی با جنبش‌های مبارز فلسطینی است چرا که ارتش رژیم صهیونیستی یک ارتش کاملاً کلاسیک است و در جنگ‌های شهری توانایی بالایی ندارد. برعکس جنبش‌های مبارز فلسطینی تجربه بالایی در جنگ‌های پارتیزانی دارند؛ از این رو چنانچه این اتفاق رخ دهد ارتش اسرائیل آسیب جدی خواهد دید.

هانی زاده خاطر نشان کرد: در صورت حمله زمینی ارتش رژیم صهیونیستی به غزه محور مقاومت از جمله حزب الله لبنان، الحشد الشعبی و حزب الله عراق و سایر جنبش‌های مقاومت در منطقه وارد عمل خواهند شد و منطقه وارد یک جنگ بزرگ خواهد شد که ممکن است سایر کشورها هم به آن ورود کنند.

کد خبر 698311

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.