ساماندهی عرضه کالا در میدان میوه و تره‌بار کرمان

با راه‌اندازی نرم‌افزار فرآیند کسب‌وکار در کرمان، معاملات کاغذی حذف و خرید و فروش در میدان میوه و تره‌بار شهر کرمان الکترونیکی‌ می‌شود.

به گزارش خبرنگار ایمنا، در شرایطی که قیمت میوه و سبزیجات در هر کوی و برزن عددی متفاوت را نشان می‌دهد، یک شرکت دانش‌بنیان با حمایت معاونت اقتصادی استانداری و شهرداری کرمان برای کوتاه کردن دست دلالان و تعادل در بازار عرضه و تقاضای میوه دست به کار شده است.

نرم افزار فرآیند کسب و کار یکی از اقداماتی است که برای حذف معاملات کاغذی و الکترونیکی‌سازی خرید و فروش میوه به میادین میوه و تره‌بار آمده است تا کام مردم را با میوه‌های خوش رنگ و لعاب و با قیمت منصفانه شیرین کند.

الکترونیکی‌سازی عرضه میوه جلوی سوءاستفاده‌ها را می‌گیرد

امیر حسن‌زاده، معاون اقتصادی استاندار کرمان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با بیان اینکه طراحی نرم‌افزار کسب و کار به منظور رفع مشکلات موجود در میادین میوه و تره‌بار انجام شده است، اظهار کرد: حضور دلالان و اتباع و عدم صدور فاکتور یکنواخت و واحد از مشکلات اساسی در میادین بود.

وی با اشاره به اینکه مسائل موجود در میدان‌های میوه و تره‌بار موجب بروز سوءاستفاده‌هایی در خارج میدان نیز شده بود، افزود: ضرورت داشت برای رفع مشکلات پیش‌رو فاکتور واحد، معتبر، همراه با جزئیات صادر شود.

معاون اقتصادی استاندار کرمان ادامه داد: پس از مذاکره و پیگیری با افراد و شرکت‌های متفاوت مقرر شد با مشارکت بانک ملی، شرکت دانش بنیان، اتحادیه میدان داران و شرکت سداد این نرم‌افزار تولید و پس از انجام آزمایشات و رفع ایرادات پس از نزدیک به هشت ماه به بهره‌برداری برسد.

وی با تشریح مزایای این نرم‌افزار، خاطرنشان کرد: با راه اندازی نرم‌افزار کسب‌وکار، علاوه بر صدور فاکتور واحد، نرخ‌گذاری نیز به صورت واحد انجام می‌شود و شفاف‌سازی مالی، حسابداری و امورمالی برای غرفه‌ها به صورت یکنواخت صورت می‌گیرد.

حسن زاده مدیریت قیمت‌ها، جلوگیری از دلال بازی را از دیگر مزایای نرم افزار کسب‌وکار بیان کرد و گفت: با این اقدام، فضایی برای دفاع از قشر زحمت کش میدان داران که بعضاً بی‌جهت مورد اتهام و توهین قرار می‌گیرند ایجاد می‌شود و به اعمال مالیات واقعی و مدیریت کشت در سطح استان منجر خواهد شد.

شهرداری به متقاضیان راه اندازی میادین میوه و تره بار خدمات می‌دهد

سعید شعرباف، شهردار کرمان نیز دراین‌باره اظهار کرد: نرم افزار فرآیند کسب و کار موجب می‌شود حاکمیت بدون دخالت مستقیم در بازار، برای قیمت میوه سیاست‌گذاری کند و با اجرای آن قیمت میوه کاهش یافته و اداره امور مالیاتی به‌درستی می‌تواند میزان مالیات را برای صاحبان مغازه مشخص کند.

شهردار کرمان با اشاره به اینکه امکان حضور فروشنده‌ها در زنجیره فروش از طریق سامانه امکان‌پذیر خواهد بود، تصریح کرد: شهرداری کرمان آمادگی دارد در صورت تأمین زیرساخت لازم، ضمن استفاده از نرم‌افزار در بازارهای روز، به معرفی آن در پورتال «کرمان من» و تبلیغات شهری بپردازد.

شعرباف با یادآوری اینکه نظارت بر میدان میوه و تره‌بار به طور قانونی به عهده شهرداری‌هاست، خاطرنشان کرد: در حال حاضر میدان به‌صورت کامل به بخش خصوصی واگذار شده و عملاً شهرداری نظارتی بر خریدار، فروشنده و واحدهای تجاری ندارد و نظارت شهرداری تنها محدود به میوه‌فروش‌های خُرد است.

وی ایجاد بازارهای روز میوه و تره‌بار به صورت موازی با تولیت شهرداری را خواستار شد و گفت: اگر فرایند الکترونیکی‌سازی خرید و توزیع میوه و تره‌بار ادامه یابد و بتوانیم بر آن نظارت الکترونیکی داشته باشیم، اتفاق خوبی می‌افتد و نیاز به دخالت مستقیم شهرداری نیست.

شهردار کرمان ارائه زمین یا پروانه ساختمانی را از مزایای راه‌اندازی میادین میوه و تره‌بار دانست و گفت: در صورتی که میادین دیگری با هدف عرضه مستقیم میوه و تره‌بار با نرخ پایین‌تر راه‌اندازی شود، شهرداری به صورت مشارکتی می‌تواند زمین یا پروانه ساختمانی را در اختیار بگذارد.

کد خبر 698243

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.