وحید ملتجی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا با تاکید بر اینکه تصمیمگیری در راستای سیاستهای جشنواره فیلم کودک و نوجوان به عهده شورای سیاستگذاری جشنواره بود، اظهار کرد: قرار بر این بود که جشنواره سال گذشته برگزار شود اما بهدلیل اینکه فیلمها آمادگی لازم را نداشتند به امسال موکول شد.
وی با اشاره به راهبردها و رویکردهای مدنظر جشنواره سیوپنجم در حوزه فرهنگی افزود: از همان ابتدا مدنظر بود که جشنواره به حوزه محتوا ورود پیدا کند و در این راستا اقدامات مختلفی انجام گرفت که یکی از مهمترین آنها جایزهای است که در حوزه تربیت به جشنواره افزوده شد.
مشاور عالی دبیر جشنواره سیوپنجم فیلم کودک و نوجوان در خصوص دستاوردهای برگزاری چنین جشنوارههایی در حوزه سینما با بیان اینکه در حال حاضر سینمای کودک در رکود است و امید است با برگزاری منظم جشنواره سرعت رشد این حوزه افزایش پیدا کند، تصریح کرد: در برخی اوقات شاهد ضعیف شدن محتوای فیلمهای کودک هستیم اما جشنواره فیلم کودک بر حوزه سینما و تولید فیلم، تربیت و مهارتآموزی در حوزه سینما تأثیرگذار خواهد بود.
وی با یادآوری اینکه برگزاری جشنواره در اصفهان حاصل تلاشهای شهرداری و تعامل سازنده با بنیاد فارابی بود، گفت: اصفهان شهری ذاتاً هنری و فرهنگی است و این مورد وجه تمایز اصفهان با دیگر شهرهای جهان است، بر همین اساس در این شهر فرهنگی و هنری، برگزاری رویدادهای فرهنگی و هنری حائز اهمیت است و در این راستا جشنواره بینالمللی فیلم کودک و نوجوان یکی از این رویدادها به حساب میآید که باید از آن استقبال کرد.
ملتجی در خصوص دستاورهای ملی برگزاری جشنواره بینالمللی فیلم کودک و نوجوان خاطرنشان کرد: حوزه کودک و نوجوان موتور پیشران عرصه فرهنگ است که یکی از مصادیق آن سینما است یعنی اگر سینمای کودک احیا و فعال شود حوزه فرهنگ را پیش خواهد برد.
وی همچنین در خصوص برگزاری المپیاد فیلمسازی نوجوان تصریح کرد: این موضوع یکی از برنامههای جنبی جشنواره است که امسال بهصورت پررنگتر مورد توجه قرار گرفته و از نظر زمانی مستقل از جشنواره است، در این راستا هفتمین المپیاد فیلمسازی نوجوانان ایران اواخر آذر در اصفهان برگزار میشود و فراخوان آن تا ۱۳ آبان ادامه دارد.
دبیر هفتمین المپیاد فیلمسازی نوجوانان ایران با یادآوری اینکه این المپیاد در ۲ سطح طراحی داستان و فیلم برگزار میشود، ادامه داد: برگزیدگان فراخوان در دورههایی بهصورت برخط و حضوری شرکت میکنند و در نهایت در رویداد پایانی منتخبین در قالب گروهها باهم به رقابت میپردازند.
وی با تاکید بر اینکه عدالت آموزشی در حوزه سینما و تربیت فیلمسازان از مهمترین اهداف المپیاد امسال است و قرار بر این است که در کارگاهها اساتید برجسته حوزه سینما نیز در کارگاهها حضور داشته باشند، خاطرنشان کرد: مدیریت نهاد متولی، استمرار در سیاستها، تکیه بر بدنه مردمی و اعتبار بخشیدن به حوزه فیلمسازی برای نوجوانان از عوامل مؤثر بر موفقیت فیلمسازان نوجوان در آینده خواهد بود.
نظر شما