علی عمومی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا، با اشاره به اینکه در سه دسته مستربچهای افزودنی، سازگارکنندههای پلی اولفینی و چسبهای بین لایهای تولید محصول دارند، اظهار کرد: بهترین حسن نمایشگاهی حوزه دانشبنیان ملاقات با افراد و صنایع مختلف است که همین ملاقاتها در آینده موجب توسعه ارتباطات میشود.
وی با اشاره به اینکه نوآوری از کشف ایده تا فروش محصول انجام دادهایم و به نوعی آن را بومیسازی کردهایم، افزود: نوآوری موضوعی پیچیده است، البته ایران اسلامی در این زمینه پیشرو است، اما نیازها باید زودتر از کشورهای رقیب شناخته و بازار آینده دنیا در زمینههای مختلف پیشبینی شود.
این کارشناس نوآوری شرکت دانشبنیان گفت: در صورتی که سیستمهای دانشگاهی تغییر کند و دیدگاه صنعتی، خلاقانه و نوآورانه را از دبستان به دانشآموزها تعلیم دهیم، استعدادها توسعه خواهد یافت. ارگانهای ذیربط باید دست صنعت را در دست دانشآموزان و دانشجویان قرار دهند تا شاهد پیشرفتهای بیشتر شویم.
وی با بیان اینکه تولید علم شمشیر دولبه است افزود: تمرکز در دانشگاهها برای تولید مقاله است و دیدگاه صنعتی شاید بهدلیل اینکه اساتید در جریان نیازهای صنعت نیستند کاهش چشمگیری یافته است.
عمومی در ادامه تصریح کرد: میتوان بر اساس نیاز بازار پروژههای مشترک تعریف کرد که در این راستا مقاله و پایان نامههای کاربردی نگارش میشود که در صورت حمایت شاهد برداشته شدن موانع و کاهش فضای یاس و ناامیدی خواهیم بود.
وی افزود: با توجه به تأکیدات مقام معظم رهبری (مدظلهالعالی) در راستای حمایت از دانشبنیانها، در صورتی که این حمایتها توسعه پیدا کند شاهد جلوگیری از مهاجرت نخبگان خواهیم بود.
نظر شما