به گزارش ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاعرسانی استانداری کرمان، محمدمهدی فداکار امروز یکشنبه شانزدهم مهرماه در پنجمین جلسه شورای راهبری فناوری و تولید دانشبنیان استان کرمان اظهار کرد: تمام دستگاههای ذیربط باید در خصوص اجرای مفاد تفاهمنامه حمایت توسعه دانشبنیان برنامهریزی ویژه داشته باشند و تکالیف دستگاههای اجرایی نیز در این زمینه مشخص است.
وی حمایت دستگاههای نظارتی برای خرید تجهیزات شرکتهای دانش بنیان را خواستار شد و با بیان اینکه از شرکتهای دانشبنیان حمایت میکنیم، افزود: این همکاری نباید بهانهای برای سوءاستفاده شود و باید نظارت جامعی برای استفاده از چنین ظرفیت بزرگی داشته باشیم.
استاندار کرمان استفاده از ظرفیت دانشگاهها برای شبکههای آزمایشگاهی را یادآور شد و ادامه داد: دانشگاه آزاد یک ظرفیت کمک کننده آزمایشگاهی برای استفاده شرکتها و ارائه خدمات به آنهاست که هم میتواند برای آن مجموعه خدمات بگیرد و هم نیاز به رفتن به شهرهای دیگر و خرید تجهیزات گران قیمت را کاهش دهد.
وی خاطرنشان کرد: شهرداریها با استقرار دفاتر شرکتهای دانشبنیان در ساختمانهایی با کاربری مسکونی همکاری داشته باشند و همه کمک کنند تا این شرکتها بتوانند با توان بیشتر به فعالیت خود ادامه دهند.
امیر حسنزاده معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان نیز در این جلسه با بیان اینکه شرکتهای دانشبنیان و صنایع استان باید بهدنبال رفع نیازهای استان باشند، تصریح کرد: استان کرمان در بخشهایی نیازمندیهایی دارد که از سایر استانها تأمین میشود و باید این نیازها شناسایی و برای رفع آن برنامهریزی و کار عملیاتی صورت گیرد.
در ادامه سرپرست سازمان مدیریت برنامهریزی و بودجه استان گزارشی از اقدامات مرتبط با انعقاد تفاهم نامه بین معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری و وزارت کشور و استانداری کرمان در حمایت از توسعه دانش بنیانها ارائه کرد.
مجتبی وحیدی عناوین تحقیقاتی استان از محل اجرای بند ج تبصره ۹ قانون بودجه مطرح و مسائل مرتبط با پارک علم و فناوری استان، طرح تحول آموزش عالی استان و مأموریت گرایی دانشگاهها را در خدمت آموزش بیان کرد و گفت: در این تفاهم نامه ۲۳ طرح پیشران باید در استان پیگیری شود که شامل طرحهای صنایع معدنی، حوزه پزشکی و کشاورزی و ۱۱ طرح توسعه زیست بوم نوآوری و فناوری است.
نظر شما