نصب دوربین بر البسه مأموران / اجرای حدود یک میلیون عملیات پلیسی

فرمانده انتظامی استان اصفهان با اشاره به مشارکت بالای مردم در امنیت جامعه از اجرای نزدیک به یک میلیون عملیات پلیسی در پی تماس‌های مردمی صورت گرفته با سامانه ۱۱۰ این فرماندهی در نیمه نخست امسال خبر داد.

به گزارش ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس، سردار حمید علینقیان پور اظهار کرد: مردم فهیم و ولایتمدار اصفهان شایسته بهترین‌ها هستند و سعی من و همکارانم بر این است که بهترین خدمات در حوزه نظم و امنیت را به آنها ارائه کنیم. هفته انتظامی نیز فرصت مناسبی است تا در این هفته گزارشی از اقدامات و خدماتی که در راستای ارتقای امنیت و آسایش شهروندان صورت گرفته است، ارائه شود.

وی افزود: کارکنان انتظامی میراث‌دار ۲۴ هزار شهید گلگون کفن اصفهان هستند، همان‌هایی که در راه اعتلای کلمه حق جان شیرین خود را فدا کردند و ما باید حافظ این میراث گران‌بهای آنها باشیم و به فضل خداوند متعال این امانت را به نسل‌های آینده برسانیم.

فرمانده انتظامی استان اصفهان با گرامیداشت یاد و خاطره ۴۷ شهید فراجا در سال جاری که پنج نفر از شهدا مربوط به استان اصفهان بودند، تصریح کرد: ایجاد امنیت مستمر و پایدار امری اتفاقی نیست، بلکه مستلزم اقدامات وسیع، دقیق و حساب شده است و تلاش طاقت‌فرسا و شبانه روزی، ایثار و از جان گذشتگی نیروهای انتظامی را می‌طلبد.

استرداد ۳۷۵ میلیارد به مالباختگان در فضای مجازی

وی با اشاره به مهاجرت مجرمان از فضای حقیقی به فضای مجازی و مشکلاتی که برای کاربران در این فضا پدید آمده، گفت: با تأمین و به‌روزرسانی تجهیزات و امکانات و به‌کارگیری نیروی انسانی زبده و نخبه در این بخش تحولات قابل توجهی رخ داد تا جایی که در شش ماهه سال جاری ده‌ها طرح عملیاتی توسط پلیس فتا استان اصفهان در مقابله با جرایم طرح‌ریزی و اجرا شده و همزمان با اجرای این طرح‌ها صدها متهم شناسایی، دستگیر و به مرجع قضائی تحویل شدند.

سردار علینقیان پور عناوین اتهامی دستگیر شدگان را کلاهبرداری، اخاذی، تهدید و سرقت اعلام کرد و افزود: بیش از ۱۶ هزار سایت و صفحات مجازی که در زمینه اقدامات مجرمانه و غیرقانونی فعالیت داشتند شناسایی و با دستور مرجع قضائی مسدود شدند و بالغ بر ۳۷۵ میلیارد ریال نیز توسط کارشناسان پلیس فتا استان اصفهان از کلاهبرداران فضای مجازی باز پس گرفته شده و به مال باختگان مسترد شده است.

اجرای حدود یک میلیون عملیات پلیسی

فرمانده انتظامی استان اصفهان تصریح کرد: مرکز فوریت‌های ۱۱۰ به منظور رسیدگی سریع به امدادخواهی مردم تأسیس شده و به صورت شبانه روز در حال فعالیت است و مردم هر زمان که با این سامانه تماس بگیرند مأموران پاسخگوی آنها هستند و در سریع‌ترین زمان به یاری آنها می‌شتابند. در سال جاری با تقویت این مرکز از نظر افزایش خطوط تلفن‌ها، تجهیزات، امکانات و سیستم‌های هوشمند و افزایش نیروی انسانی و تقویت گشت‌های خودرویی و موتوری سعی کردیم که کارآمدی آن را افزایش دهیم.

وی ادامه داد: در شش ماه امسال بالغ بر دو میلیون و ۳۰۰ هزار تماس با مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ برقرار شد که از این رقم یک میلیون و ۲۰۰ هزار مورد آن دریافت مشاوره و راهنمایی بوده و بالغ بر ۹۱۲ هزار مورد آن هم منجر به انجام عملیات پلیسی شده که این رقم ۲۰ درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش داشته است.

نصب دوربین بر البسه مأموران پلیس / ‏‬ کشف بیش از ۱۳ تُن انواع مواد افیونی

سردار علینقیان پور خاطرنشان کرد: با تدابیر فرمانده کل انتظامی کشور دوربین‌هایی بر روی لباس مأموران پلیس ۱۱۰ نصب شده که این دوربین‌ها برای اطلاع فرماندهی و نظارت بر عملکرد مأموران و به عنوان مستند رسمی مورد استفاده سیستم قضائی قرار می‌گیرند و تاکنون عملکرد آنها بسیار عالی بوده است و در حال گسترش این دوربین‌ها بین همه نیروها و بخش‌های انتظامی استان هستیم.

وی کشف بالغ بر ۱۳ تُن انواع مواد مخدر، شناسایی و انهدام ده‌ها باند و دستگیری صدها قاچاقچی، خرده فروش و جمع‌آوری معتادان متجاهر و اجرای طرح‌های پاک‌سازی نقاط آلوده را از جمله دستاوردهای پلیس مبارزه با مواد مخدر استان اصفهان در شش ماه نخست امسال برشمرد و گفت: پلیس مبارزه با مواد مخدر استان اصفهان در کنار مبارزه با سوداگران مرگ در زمینه آموزش جوانان و خانواده‌ها اقدامات مؤثری داشته و توفیقات خوبی در این زمینه حاصل شده است.

کشف ۷ هزار میلیارد اموال مسروقه

فرمانده انتظامی استان اصفهان در خصوص عملکرد پلیس آگاهی این فرماندهی در نیمه نخست امسال، اضافه کرد: در این مدت ۱۰۳ باند سرقت منهدم شدند که بخشی از آنها سارقان درحرکت هستند، یعنی مقر مشخص و ثابتی ندارند و در استان‌های مختلف سرقت می‌کنند و از استانی به استان دیگر در حرکت هستند.

وی ارزش ریالی اموال کشف شده از سارقان و استرداد آنها به مال باختگان در سال جاری را بالغ بر ۷ هزار میلیارد ریال اعلام و اظهار کرد: افزون بر افزایش آگاهی‌های مردم اقدامات و شگردهای جدیدی را در خصوص شناسایی سارقان قبل از وقوع جرم در دستور کار داریم.

خنثی سازی اقدامات خرابکارانه و مخل نظم و امنیت

سردار علینقیان پور به عملکرد پلیس اطلاعات و امنیت عمومی استان اصفهان پرداخت و افزود: افزون بر رصد و خنثی‌سازی اقدامات خرابکارانه و مخل نظم و امنیت عمومی اقدامات خوبی نیز در زمینه برخورد با اراذل و اوباش انجام شده است.

وی ۸۰۰ مورد نظارت بر اصناف و صدور و تمدید ۲۸۰ هزار گذرنامه را از جمله اقدامات این بخش اعلام و تصریح کرد: یکی از فعالیت‌های پلیس اطلاعات صدور گذرنامه است که در ایام حماسه اربعین این پلیس توانست رکورددار صدور گذرنامه شود و در این خصوص ۷۳ هزار جلد گذرنامه زیارتی برای زائران شرکت کننده در مراسم پیاده روی اربعین صادر شد.

صدور ۵۸ هزار گواهینامه رانندگی و کشف ۸ هزار میلیارد کالای قاچاق

فرمانده انتظامی استان اصفهان ادامه داد: صدور ۵۸ هزار گواهینامه جدید و المثنی و تعویض ۱۶۲ هزار پلاک خودرو و برخورد با رانندگان متخلف در حوزه راه‌های شهری و برون‌شهری شامل خودروهای سواری، اتوبوس و کامیونت که با بی توجهی خود جان سایرین را به خطر می‌اندازند، حضور کارشناسان آموزشی در سطح مدارس، مساجد و مراکز فرهنگی و اجتماعی و محافل شهری و روستایی و همچنین به کارگیری صدها نفر از همیاران پلیس، پلیس یاران نوجوان، فرهنگ یاران ترافیک و راهوران محله از جمله اقدامات پلیس راهور و راه استان در زمینه کاهش تصادفات و ارتقای فرهنگ بوده است.

وی با ب یان اینکه پلیس از نقش خود در تحقق شعار سال یعنی «مهار تورم، رشد تولید» غافل نبوده است، اضافه کرد: در راستای تحقق شعار سال اقداماتی نظیر برخورد با باندها و شبکه‌های قاچاق کالا، دستگیری قاچاقچیان عمده کالا و ارز، اجرای چندین مورد طرح مبارزه با قاچاق کالا و ارز در استان صورت گرفته و ارزش کالاهای قاچاق مکشوفه ظرف شش ماه سال جاری برابر ارزیابی کارشناسان مربوطه ۸ هزار میلیارد ریال بوده است.

سازش ۳۰ هزار پرونده قضائی تشکیل شده در کلانتری‌ها

سردار علینقیان پور معاونت اجتماعی را پل ارتباطی بین انتظامی استان با اصحاب رسانه و همچنین مردم و جامعه برشمرد و گفت: تولید خبر و گزارش‌های خبری، برپایی شش نشست خبری، تولید مستندات اجتماعی، تولید محتواهای آموزشی و هشدارهای پلیسی و ارائه آن در فضای حقیقی و مجازی و اعزام کارشناسان پلیس به مجامع آموزشی، محلات، مساجد و مدارس و آموزش بایدها و نبایدهای پلیسی به اقشار مختلف جامعه از جمله اقدامات صورت گرفته در این حوزه بودند.

وی با بیان اینکه وجود واحدهای مشاوره در همه کلانتری‌های استان منشأ خیر و برکت برای انتظامی استان اصفهان بودند، اضافه کرد: در شش ماهه اول امسال جاری بالغ بر ۴۵ هزار نفر از خدمات مشاوره معاونت فرهنگی و اجتماعی استفاده کردند و ۳۰ هزار پرونده قضائی تشکیل شده در کلانتری‌ها با تلاش مشاوران مجرب و با تجربه انتظامی منجر به صلح و سازش شده است.

رشد معنادار تماس‌های تقدیر از عملکرد مأموران پلیس

فرمانده انتظامی استان اصفهان، رفع معایب و نواقص واحدهای تحت امر و همچنین دریافت نظرات و پیشنهادات و انتقادات سازنده مردم را از جمله اهداف راه‌اندازی سامانه نظارتی ۱۹۷ برشمرد و ادامه داد: شهروندان می‌توانند به صورت شبانه روزی نظرات، پیشنهادات، تقدیر یا انتقاد و شکایت از عملکرد مأموران پلیس را با این سامانه در میان بگذارند.

وی خاطرنشان کرد: در شش ماه نخست امسال ۲۳ هزار تماس با سامانه ۱۹۷ برقرار شده که تعداد ۱۴ هزار و ۵۰۰ عدد از این تماس‌ها نظرخواهی و درخواست مشاوره بوده و مابقی در قابل انتقاد، پیشنهاد و تقدیر ثبت شده است.

سردار علینقیان پور به افزایش معنادار تماس‌های تقدیر از عملکرد مأموران پلیس استان اشاره کرد و گفت: از جمله پاک‌دستی و صحت عمل مأموران در رأس تماس‌های تقدیر از مأموران پلیس بوده است و ما همچنان مشتاق راهنمایی و نظرات و ارشاد شهروندان عزیزمان هستیم.

وی با بیان اینکه در همه حال محتاج دعای خیر مردم هستیم، افزود: سعی ما بر این است که خدمات به خوبی انجام شود و ادعا هم نداریم که کارمان بسیار خوب و عالی است، اما تلاش خود را انجام دادیم و مصداق این سخن هم مجاهدت شبانه روزی جان بر کفان انتظامی برای تأمین امنیت و آسایش عمومی است.

کد خبر 693216

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.