نیازمند فناوری‌های دیجیتال در شهرهای هوشمند هستیم

رئیس پلیس راه استان اصفهان گفت: در شهرهای هوشمند به فناوری‌های دیجیتال نیاز داریم، داده‌های ترافیک زیاد است و امکان ندارد به‌صورت سنتی عمل کنیم.

به گزارش خبرنگار ایمنا، امروز_سه‌شنبه یازدهم مهرماه_ سرهنگ اصغر زارع در مراسم شهر هوشمند، پلیس هوشمند، در حاشیه نمایشگاه فن‌نما اظهار کرد: در حال حاضر تمام هموطنان که در کشور زندگی می‌کنند به نوعی کاربر ترافیک هستند، افراد پیاده، موتورسواران و کسانی که رانندگی می‌کنند، کاربر ترافیک هستند.

وی با اشاره به گرفتاری‌های ترافیک افزود: شاهد وقت‌کشی‌ها در ترافیک و تلفات در شهرها و جاده‌ها هستیم، در ۲۴ ساعت سه نفر در تصادفات کشته می‌شوند.

رئیس پلیس‌راه استان اصفهان با بیان اینکه در شهرهای هوشمند به فناوری‌های دیجیتال نیاز داریم، تصریح کرد: داده‌های ترافیک زیاد است و امکان ندارد به‌صورت سنتی عمل کنیم.

شهروندان و سازمان‌های مختلف نقش و سهم خود را ایفا کنند تا شاهد هوشمندسازی باشیم

وی با اشاره به اینکه کشور سنگاپور اولین کشور هوشمند در جهان است که در حوزه ترافیک نیز پیشرفت خوبی داشته است، گفت: کشورهای هوشمند همانند دبی، اسلو و هنگ‌کنگ هستند.

زارع با اشاره به لزوم هوشمندسازی پلیس، خاطرنشان کرد: شهروندان و سازمان‌های مختلف باید نقش و سهم خود را ایفا کنند تا بتوانیم شاهد هوشمندسازی باشیم و وضعیت خوبی به‌ویژه در حوزه ترافیک داشته باشیم.

وی با اشاره به بهره‌گیری از فناوری‌های نوین با ایجاد تحول گسترده، گفت: در کشور و استان اصفهان وضعیت بدی نداریم اما کافی نیست، باید شاهد وضعیت بهتری باشیم تا آسیب‌های اجتماعی را به حداقل برسانیم.

رئیس پلیس‌راه استان اصفهان ادامه داد: نخستین تصوری که از پلیس هوشمند ممکن است به ذهن ما خطور کند، پلیسی است که ابزارهای نوین داشته باشد، این درست است اما کافی نیست، فرایندهای پیچیده‌ای وجود دارد تا پلیس بتواند به‌صورت هوشمند عمل کند.

وی با بیان اینکه سعی کرده‌ایم در حوزه ترافیک هر آنچه نمی‌دانیم یاد بگیرم و هرچه می‌دانیم به دیگران نیز آموزش دهیم، گفت: در حوزه دفتر تحقیقاتی و ترافیک فعالیت‌های خوبی انجام شده است.

زارع با اشاره به تسهیل و الکترونیکی کردن خدمات پلیس در سال‌های اخیر، تصریح کرد: تنظیم الکترونیکی کروکی تصادفات، برقراری ارتباطات الکترونیکی با دادگاه‌ها، خدمات الکترونیکی شماره‌گذاری، رصد سرعت لحظه‌ای با دوربین و رصد میانگین سرعت وسایل نقلیه با دوربین، ثبت هوشمند تخلفات رانندگی، افزایش دوربین‌های پلاک‌خوان، پایش و نظارت تصویری و خدمات صدور گذرنامه از جمله این خدمات است.

وی با بیان اینکه استان اصفهان حدود ۱۰۷ هزار کیلومتر مربع وسعت دارد و جزو استان‌های اول است، خاطرنشان کرد: وضعیت و موقعیت جغرافیایی استان خاص است، در زمینه حمل‌ونقل یکی از استان‌های تأثیرگذار کشور است، همجوار با ۹ استان است و صنایع مهم و مادر در این استان مستقر است.

رئیس پلیس راه استان اصفهان با اشاره به اقدامات انجام‌شده در راستای هوشمندسازی پلیس در اصفهان، تصریح کرد: استفاده از دوربین‌های کنترل سرعت ثابت و سیار در کنترل سرعت وسایل نقلیه، استفاده از ترددشمار برای آمار تردد خودروهای ورودی و خروجی استان و استفاده از دستگاه سپهتن، برای کنترل رانندگان ناوگان عمومی از جمله این اقدامات است.

کد خبر 692733

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.