به گزارش خبرگزاری ایمنا، حجتالاسلام سیدشهابالدین حسینی، ظهر امروز - یکشنبه نهم مهرماه - در گفتگو با خبرنگاران با بیان این مطلب اظهار کرد: یک سوم از بازار سرپوشیده تبریز که حدود یک هزار و ۷۰۰ باب مغازه است وقف بوده که باید توجه ویژهای در این حوزه صورت گیرد.
وی با اشاره به حضور ۲۰۰ امامزاده مدفون در سطح استان ادامه داد: حدود ۶۵ امامزاده از بنای فاخر برخوردار هستند و ۸ امامزاده معتبر هستند.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان از وجود هفت بیمارستان وقفی در سطح کلانشهر تبریز خبر داد و گفت: حدود ۳۰ درمانگاه نیز وقفی هستند که بهصورت غیرمستقیم اداره میشوند.
وی در بخش دیگر سخنان خود با اشاره به اینکه شهرکهای صنعتی سرمایهگذاری خارجی و بعثت از شهرکهای وقفی است، تصریح کرد: طرحهای حمایت از تولید متعددی در ادارهکل اوقاف و امور خیریه استان برنامهریزی شده است در این راستا احداث سردخانه اهر نیز از طرحهای مهم ادارهکل اوقاف است که با توجه به محدودیت در برخی تجهیزات انحصاری و وارداتی داشت در حال پیشرفت و تکمیل این سردخانه است.
حسینی هممچنین ادامه داد: این طرح اشتغال و درآمدزایی در پی خواهد داشت که ماحصل مالی آن نیز برای دانشآموزان بیبضاعت مناطق محروم اختصاص یافته است.
وی خاطرنشان کرد: ۴۳۵ مدرسه وقفی داریم که برخی از اینها در سالهای قبل از انقلاب که اوقاف با نام سازمان اوقاف و صنایع مستظرفه بود، آن زمان مدیرکل اوقاف بهعنوان والی تبریز انتخاب شده بود که برخی زمینهای وقفی را به ساخت مدرسه اختصاص داد، درحالیکه نیت آن زمین صرفاً ساخت مدرسه نبوده است و ما میتوانیم با مولدسازی برخی مدارس در روستاها و مناطق محروم چندین مدرسه بسازیم، گاهاً یک مغازه میتواند درآمدش یک مدرسه بسازد که مغفول واقع شده است.
نظر شما