اینترنت رایگان دانش‌آموزی، ترفند کلاهبرداران سایبری است

رئیس پلیس فتای فرماندهی انتظامی استان اصفهان گفت: کلاهبرداران سایبری با ارسال لینک جعلی به بهانه ارائه بسته اینترنت رایگان ویژه دانش‌آموزان، با دسترسی به اطلاعات حساب بانکی افراد، اقدام به برداشت غیرمجاز از حساب مال‌باختگان می‌کنند.

به گزارش ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس، سرهنگ سیدمصطفی مرتضوی اظهار کرد: یکی از شگردهای مجرمان سایبری برای نفوذ به حریم خصوصی کاربران و سرقت اطلاعات بانکی آنها، انتشار لینک‌های جعلی (فیشینگ) در قالب ارائه بسته اینترنت رایگان در شبکه‌های اجتماعی است.

وی افزود: لینک معرفی شده دانش‌آموزان را به یک درگاه بانکی جعلی هدایت و پس از دریافت اطلاعات بانکی آنها، اقدام به برداشت وجه از حساب کاربران به صورت غیرمجاز می‌کند.

رئیس پلیس فتای استان اصفهان تصریح کرد: شهروندان به پیام‌های دریافتی از سوی افراد ناشناس اعتماد نداشته باشند، روی لینک ارسالی از طرف آنها کلیک نکنند و هنگام واریز وجه با استفاده از درگاه‌های پرداخت الکترونیکی پروتکل‌های امنیتی، نشانی صحیح درگاه بانکی مورد نظر، اطلاعات تماس با ما در سایت و نماد اعتماد الکترونیکی را به طور کامل بررسی کنند تا در دام کلاهبرداران سایبری قرار نگیرند.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه سرقت اطلاعات کارت‌های بانکی توسط مجرمان از طریق اپلیکیشن شاد نیز صورت می‌گیرد، معلمان و دانش‌آموزان جهت نصب و به‌روزرسانی اپلیکیشن شاد به سایت وزارت آموزش و پرورش به نشانی اینترنتی https:‎//medu.ir مراجعه کنند و به پیام‌هایی که با مضامین نصب و تبلیغ نرم‌افزارها به‌ویژه در کانال‌های تلگرامی منتشر می‌شوند توجه نکنند، شهروندان می‌توانند آخرین و به‌روزترین آموزش‌های لازم در خصوص استفاده صحیح از ظرفیت‌های فضای مجازی را از طریق وبگاه پلیس فتا به نشانی اینترنتی www.cyberpolice.ir دریافت کنند.

کد خبر 691733

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.