به گزارش خبرنگار ایمنا، محمدطیب صحرایی در نشست ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات با اشاره به بحران استان کرمانشاه اظهار کرد: هم افزایی و همکاری دستگاهها در بحرانهای مختلف یک اولویت مهم است که در حوزههای مختلف این هماهنگیها باید به کار گرفته شود.
وی به بارندگیهای پیش رو در فصل پاییز اشاره کرد و گفت: با توجه به هشدار هواشناسی باید دستگاههای مربوطه مراقبت کنند تا این بارشهای آسیب خاصی را برای مردم در پی نداشته باشد.
مقام عالی استان تاکید کرد: مجموعههایی مانند فرمانداریها، شهرداریها و دهیاریها باید با محوریت آب منطقهای برای لایروبی رودخانهها، محل عبور سیلابها و جادههای در معرض ریزش سنگ اقدام کنند تا آسیبی متوجه کسی نشود.
وی در بخش دیگری از سخنانش به ممنوعیت بکارگیری اتباع شرقی به عنوان نیروی کار در استان پرداخت و گفت: با توجه به وضعیت بیکاری استان، بهکارگیری اتباع شرقی به عنوان نیروی کار توسط دستگاههای دولتی و بخش خصوصی دارای ممنوعیت قطعی است و در صورت مشاهده این موارد با هماهنگی نیروی انتظامی، این افراد باید جمعآوری شوند.
صحرایی همچنین به ضرورت برنامهریزی برای محدود کردن کشت سیب زمینی توسط کشاورزان غیربومی اشاره کرد و گفت: به گفته جهاد کشاورزی حدود ۱۴۰۰ هکتار از زمینهای استان به کشاورزان غیربومی برای کشت سیب زمینی اجاره داده شده که آسیبهای بسیار جدی را برای زمینهای کشاورزی استان در پی دارد.
وی گفت: جهاد کشاورزی باید در قالب اهرمهای تشویقی و تنبیهی به محدود کردن اینگونه کشتهای بسیار آسیب زا بپردازد.
استاندار کرمانشاه در بخش دیگری از سخنانش عنوان کرد: یکی از اولویتهای استان استفاده از پساب تصفیه شده برای صنایع آب بر و جایگزین کردن آن به جای منابع ارزشمند آب زیرزمینی است.
وی گفت: هم اکنون ۲۲ میلیون متر مکعب از فاضلاب شهر کرمانشاه تصفیه میشود و بر اساس تکلیف قانونی که باید آب منطقهای آن را در قالب یک برنامه منظم در اختیار صنایع آب بر قرار گیرد.
صحرایی خاطرنشان کرد: با توجه به الزام قانونی برای انجام این کار، آب منطقهای برنامه مدونی را در زمینه روند واگذاری این پساب به صنایع و برنامههای آینده و مشوقهای این حوزه را ارائه دهد.
نظر شما