به گزارش خبرنگار ایمنا، بهروز ابراهیمآبادی، امروز _شنبه یکم مهرماه_ در جلسه کمیسیون حاشیه شهر سنندج که به مشکلات ناحیه منفصل شهری نایسر اختصاص داشت، اظهار کرد: شهرداری سنندج حتی یک درصد در به وجود آمدن مشکلات نایسر تأثیر نداشته است چون یکی از دلایل اصلی افزایش جمعیت این منطقه احداث سدهای اطراف شهر بوده که روستاها زیر آب رفته و روستانشینان مجبور به مهاجرت به نواحی حاشیه شهر شدند و نواحی منفصل شهری همچون نایسر را به وجود آوردند.
وی افزود: سال گذشته شهرداری سنندج ۲۰ میلیارد تومان در ناحیه منفصل شهری نایسر هزینه کرده، در صورتی یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون در این منطقه درآمد داشته است.
رئیس کمیسیون حاشیه شهر شورای اسلامی شهر سنندج ادامه داد: ناحیه نایسر سنندج با توجه به زمینهای مرغوبی که دارد میتوانست یکی از بهترین شهرکهای خاورمیانه شود اگر در گذشته اداراتی همچون راه و شهرسازی و یا بنیاد مسکن، زمینهای آن را در اختیار میگرفتند و به عنوان زمین شهری به مردم واگذار میکردند.
وی تصریح کرد: شهر سنندج به صورت تقریبی حدود ۵۰۰ هزار نفر جمعیت دارد که حدود یک چهارم آن (تقریباً ۱۲۰ هزار نفر) در حاشیه شهر و نواحی منفصل شهری نایسر، ننله و حسنآباد زندگی میکنند.
جمعیت نایسر با جمیعت یک شهر برابری میکند
ابراهیم آبادی خاطرنشان کرد: نایسر حداقل ۸۰ هزار نفر جمعیت دارد که این با جمعیت یک شهر از شهرهای استان کردستان برابری میکند و بهتر بود که در آن فرمانداری تأسیس میشد.
وی تاکید کرد: همه ادارات در ناحیه منفصل شهری نایسر باید جوابگوی مشکلاتی باشند که منشأ آن از گذشته شکل گرفته است، چون بودجه شهرداری هم محدود بوده و نمیتواند به تنهایی مشکلات نایسر را حل کند.
رئیس کمیسیون حاشیه شهر و نواحی کمبرخوردار شورای اسلامی شهر سنندج افزود: رفع مشکلات نایسر شاید بیش از ۱۰ هزار میلیارد تومان اعتبار لازم داشته باشد که این از عهده شهرداری سنندج خارج است، چون باید عدالت در رسیدگی به مشکلات سایر نقاط شهر هم رعایت شود.
به گزارش ایمنا، جابجایی تیرهای برق مزاحم و آسفالت برخی از خیابانهای اصلی و معابر ناحیه منفصل شهری نایسر سنندج از جمله دغدغههای اصلی و مطالباتی بود که نمایندگان مردم ناحیه نایسر امروز در این جلسه مطرح کردند و اعضای شورا و ادارات مربوطه در زمینه رفع این مشکلات قول همکاری لازم را دادند.
نظر شما