به گزارش خبرنگار ایمنا، محمود عبدالهزاده امروز _دوشنبه بیستوهفتم شهریورماه_در جمع خبرنگاران اظهار کرد: محور عامل و سهراه کاشانی از گذشته همواره بهعنوان یکی از نقاط پر تردد و پررونق شهر مطرح بوده و فعالیتهای اقتصادی صنوف مختلف در حاشیه آن باعث شده است تا این محدوده علاوه بر کارکردهای اقتصادی، کارکردهای اجتماعی گوناگونی داشته باشد.
وی افزود: با توجه به توسعه شهر مشهد و لزوم تسهیل دسترسی به بافتهای مرکزی و نیز استقرار بافتهای ناکارآمد شهری در این محدوده، اصلاح تقاطع سهراه شهید کاشانی در دستور کار قرار گرفت که پس از بررسیها و مطالعات گوناگون مقرر شد پس از اجرای اصلاح هندسی لازم و تملک بافتهای پیرامونی این محدوده، سهراه شهید کاشانی به چهارراه تغییر پیدا کند.
مدیرعامل سازمان عمران و بازآفرینی فضاهای شهری ادامه داد: در این راستا ۱۳ پلاک با مساحت حدود دو هزار متربع تملک شد که به ایجاد مسیر راه و فضای سبز پیرامونی آن اختصاص پیدا خواهد کرد.
عبداللهزاده تصریح کرد: با توجه به تأکیدات شهردار مشهد این تقاطع با تأمین اعتباری بالغ بر ۳۰۰ میلیارد ریال از سوی سازمان عمران و بازآفرینی فضاهای شهرداری و اجرا توسط شهرداری منطقه دو به بهرهبرداری خواهد رسید.
وی گفت: احیای محور عامل نقش بسیار مهمی در توسعه اقتصادی این محور دارد و براساس سیاستگذاریهای صورت گرفته در دوره ششم مدیریت شهری، اولویت اصلی بازآفرینی فضاها و بافتهای ناکارآمد شهری، انتفاع مردم است و در تلاش هستیم تا این مهم در سایر بافتهای فرسوده شهری نیز تحقق یابد.
نظر شما