مسعود حیدری در گفتوگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به اینکه سوارکاری یا اسبسواری از ورزشهایی است که در چند دهه اخیر مورد توجه خاصی قرار گرفتهاست و از کهنترین ورزشها به شمار میرود، اظهار کرد: این ورزش سابقه طولانی دارد و امروزه نهتنها بهعنوان یک رقابت سالم و مفید بلکه بهعنوان سرگرمی و بهمنظور گذراندن اوقات فراغت مورد توجه قرار گرفتهاست.
وی افزود: سوارکاری نسبت به سایر ورزشها پرهزینه به نظر میرسد اما با این وجود سالانه تعداد بیشتری طرفدار به سوی خود جلب میکند، علاوهبر این در روایت و احادیث دینی و مذهبی نیز تاکید بسیاری بر آموزش و یادگیری این ورزش به دلایل مختلف شده است.
مدیرعامل سازمان سرمایهگذاری و مشارکتهای مردمی شهرداری اصفهان تصریح کرد: در راستای «مهندسی خواسته» که از کلیدواژههای راهبردی این دوره از سازمان سرمایهگذاری و مشارکتهای مردمی شهر اصفهان است و نخستین نشست در این خصوص با هیئت سوارکاری استان اصفهان برگزار و نسبت به دیدگاهها و نظرات کارشناسان ورزش سوارکاری و جایگاه این ورزش در استان اصفهان بحث و گفتوگو شد.
وی ادامه داد: از آنجایی که بهطور حرفهای، آموزشهای آکادمی و علمی در مورد ورزش سوارکاری در شهر اصفهان وجود ندارد، بهنظر میرسد با همکاری این هیئت و شهرداری این کلانشهر میتوان اقدامات شایسته و مفیدی در راستای این ورزش از جمله ایجاد مدرسه سوارکاری آموزش و ارتقای سطح کمی و کیفی آن در قالب مسابقات سوارکاری اصفهان در سطح ملی و بینالمللی انجام داد.
حیدری با بیان اینکه مذاکرات صورتگرفته با مسئولان و کارشناسان ذیربط برای انجام پروژه مانژ سوارکاری اصفهان نیاز به زمین مناسب بهلحاظ موقعیت جغرافیایی و استانداردهای بینالمللی است، گفت: در صورت تأمین چنین زمینی با مشخصات مربوطه میتوان آکادمی سوارکاری این کلانشهر را تأسیس و طیف وسیعی از علاقهمندان به این ورزش در سطوح مختلف سنی از مقاطع ابتدایی تا افراد کهنسال را به شکل علمی و حرفهای مورد آموزش قرار داد.
وی با اشاره به اینکه این ورزش بهدلیل ارتباط انسان با حیوان امکان روان درمانی و فراهم کردن زمینههای آرامش در بعضی مشکلات روانی و کمتحرکی ناشی از زندگی صنعتی را میتواند برای بانوان و آقایان اصلاح کند، خاطرنشان کرد: با توجه به خاستگاه ورزش چوگان در اصفهان با احداث مانژ سوارکاری میتوان ظرفیت آموزش و احیا و توسعه این ورزش را در چنین بستری نیز فراهم کرد و با برگزاری مسابقات ملی و بینالمللی در این خصوص جایگاه این کلانشهر را بیش از پیش ارتقا بخشید.
مدیرعامل سازمان سرمایهگذاری و مشارکتهای مردمی شهرداری اصفهان گفت: امیدواریم با ایجاد چنین ظرفیتی ضمن توسعه ورزش اسبسواری و شاخههای مختلف آن بهدلیل توجیه اقتصادی این صنعت و ورزش، اقتصاد ورزشی نیز برای مشارکتکنندگان و سرمایهگذاران بهدنبال داشته باشد که با اهداف و برنامهریزیهای درست در این زمینه، این امر قابل دسترسی است.
وی ادامه داد: در پایان این نشست با توجه به اعلام آمادگی هیئت سوارکاری و سرمایهگذاران علاقهمند به مشارکت در احداث مدرسه و مانژ سوارکاری، مقرر شد، پیگیریهای لازم برای مکانیابی با ویژگیهای مطرح شده از سوی سازمان سرمایهگذاری و مشارکتهای مردمی شهرداری اصفهان انجام شود.
نظر شما