محمدحسین علیاکبری در گفتوگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به اینکه بوستان غدیر ۱۳۰ هکتار بوده و یک بوستان جنگلی است که از یک به رودخانه، اراضی کشاورزی و بلوار غدیر محدود میشود، اظهار کرد: ضمن نصب دوربین پلاکخوان، ورودیهای بوستان به یک ورودی اصلی محدود شده و علائم راهنمایی رانندگی در معابر بوستان تعبیه شده است.
وی با بیان اینکه ایجاد سردر برای بوستان نیز در بودجه لحاظ شده و طرح آن در دست تهیه است، افزود: روشنایی بوستان غدیر نیز تکمیل خواهد شد.
مدیر منطقه هشت شهرداری قم با بیان اینکه یکی از مناطقی که بیشترین تعداد دکهها را در خود جایداده منطقه هشت است، خاطرنشان کرد: در گذشته خیل کثیری از جمعیت ساکن در منطقه خدمات لازم را نداشتند؛ سازمان میادین برای حل مشکلات مردم قراردادهایی منعقد کرده و با توجه به نیاز مجوزهایی صادر کرده است، اما آمار دکههای دارای مجوز اندک بوده و تعداد دکههای غیرمجاز زیاد است.
علیاکبری با بیان اینکه بیش از ۱۰۰ مجتمع دارای دکههای غیرمجاز بوده یا واحد نگهبانی خود را به واحد تجاری تبدیل کرده است، ادامه داد: این سازهها اغلب ناایمن است و باید برای حل این مشکل از سوی شهرداری مرکز پشتیبانی لازم صورت گیرد، البته طی یک سال و نیم اخیر حتی یک مجوز کانکس یا کیوسک نیز صادر نشده است.
وی با اشاره به اینکه سیاست شهرداری جمعآوری این دکهها است، اضافه کرد: مشکل صدور پروانه واحدهای تجاری نیز در حال حل شدن است.
مدیر منطقه هشت شهرداری قم با اشاره به وضعیت پیادهروهای پردیسان، گفت: پردیسان ۱۵۰ هزار مترمربع پیادهرو خاکی دارد و ۷۵ میلیارد تومان برای بهسازی و تکمیل این پیادهروها اعتبار مورد نیاز است.
علیاکبری با اشاره به اینکه به اداره کل راه و شهرسازی پیشنهاد کردیم بهسازی پیادهروها را بهصورت مشارکتی انجام دهیم، افزود: پیشنهاد شهرداری این بود که اداره کل راه و شهرسازی قیر مورد نیاز را تأمین و شهرداری نسبت به بهسازی پیادهروها اقدام کند، اما این موضوع از سوی راه و شهرسازی پذیرفته نشد.
وی با اشاره به اینکه امسال در بودجه شهرداری منطقه دو میلیارد تومان به باغچهسازی و پیادهروسازی اختصاص پیدا کرده است افزود: آذرماه امسال یا سال آینده نهضت پیادهروسازی را در پردیسان اجرا و در فاز نخست بتنریزی خواهیم داشت، در ادامه نیز نسبت به تکمیل پیادهروها اقدام خواهیم کرد.
نظر شما