تامین سوخت شبانه‌روزی انجام می‌شود

وزیر نفت گفت: با تدابیری که از قبل در بحث تولید و ذخایر برنامه‌ریزی شده بود، تأمین سوخت همه جایگاه‌های کشور شبانه‌روزی انجام می‌شود.

به گزارش ایمنا و به نقل از صدا و سیما جواد اوجی اظهار کرد: با توجه به تردد بسیار سنگین مسافران به ویژه در محورهای شمال شرق کشور در استان‌های خراسان رضوی و شمالی و حتی استان‌های شمالی، مصرف روزانه بنزین به نزدیک ۱۳۷ میلیون لیتر رسیده است.

وی افزود: با تدابیری که از قبل در بحث تولید و ذخایر برنامه‌ریزی شده بود، تأمین سوخت همه جایگاه‌های کشور شبانه‌روزی انجام می‌شود.

وزیر نفت ادامه داد: عمده میادین و پالایشگاه‌ها در جنوب کشور هستند و به همین علت، رساندن سوخت به مبادی مصرف که عمدتاً در مرکز، شمال یا شمال شرق کشور هستند، به وسیله تانکرهای سوخت‌رسان انجام می‌شود.

اوجی تاکید کرد: با ترددهای سنگین، حمل‌ونقل تانکرهای ما کمی دچار مشکل شده؛ درخواست من از مسافران که در مسیر هستند و همچنین پلیس راهور که تاکنون نهایت همکاری را داشته، این است که همکاری بیشتری داشته باشند یا در عبور تانکرها تسهیل صورت گیرد و سریع‌تر به مبادی مصرف برسند.

وی در پاسخ به این سوال که از سال ۱۳۸۹ تاکنون که قانون اصلاح الگوی مصرف انرژی‌وزارت نفت را ملزم به حداکثرسازی انتقال فرآورده‌های نفتی با خط لوله و راه‌آهن کرده، چقدر به قانون عمل شده؟، بیان کرد: متأسفانه در چند سال گذشته احداث خطوط لوله جدید را نداشتیم و با شروع دولت فعلی، برای گسترش این خطوط از پالایشگاه‌های جنوب کشور برنامه‌ریزی کردیم.

وزیر نفت اضافه کرد: عمده پالایشگاه‌ها در استان‌های خوزستان و هرمزگان است؛ طراحی خطوط شکل گرفته و احداث خط لوله‌ای به طول ۱۵۰۰ کیلومتر را آغاز کردیم.

بهره‌برداری از اولین طرح خط لوله فرآورده‌های نفتی در دولت سیزدهم

اوجی تاکید کرد: ظرف ۲۰ روز آینده مرحله اول این خط لوله به طول ۴۶۰ کیلومتر از هرمزگان تا جنوب استان کرمان در رفسنجان آماده بهره برداری می‌شود که صفر تا صد آن در همین دولت انجام شده است.

وی اظهار کرد: بهره برداری از همین مرحله، نیاز کشور به حدود دو هزار تانکر سوخت‌رسان که در این مسیر فعالیت دارند را رفع می‌کند و سرعت انتقال فرآورده‌های نفتی به مبادی مصرف را هم افزایش می‌دهد.

وزیر نفت عنوان کرد: ادامه این خط لوله از جنوب کرمان تا خراسان رضوی و خراسان شمالی، ظرف دو تا سه سال آینده به اتمام می‌رسد. این خط لوله تابش نام دارد و به کاهش آلایندگی، هزینه‌ها و تصادفات در مسیر انتقال فرآورده‌های نفتی هم کمک می‌کند.

اوجی درباره آخرین وضعیت احداث خط لوله پارس هم بیان کرد: یک انشعاب از همین خط لوله به سمت استان فارس گرفته شده؛ زیرا در این استان هم عمده تأمین فرآورده‌ها با تانکر انجام می‌شود که طراحی این خط هم رو به اتمام است و به احداث آن را به زودی آغاز خواهیم کرد.

وی همچنین درباره افزایش تولید بنزین در پالایشگاه‌ها هم عنوان کرد: تولید بنزین نسبت به زمان آغاز به کار دولت، نزدیک به ۱۵ میلیون لیتربا اقداماتی مانند افتتاح مرحله دوم پالایشگاه آبادان افزایش یافته‌و در آینده هم با احداث پتروپالایشگاه‌ها اقدامات بلندمدت‌تری را انجام خواهیم داد.

کد خبر 687675

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.