نگاه ویژه مدیریت شهری برای نهادینه شدن فرهنگ ورزش

رئیس کمیسیون فرهنگی، ورزشی و اجتماعی شورای اسلامی شهر اراک گفت: شهرداری در دوره ششم مدیریت شهری با هدف افزایش نشاط شهروندی، با برنامه‌ریزی‌های هدفمند، به دنبال نهادینه شدن فرهنگ ورزش در بین شهروندان است.

پیمان عین‌القضاتی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: به مناسبت هفته فرهنگی اراک شهرداری و شورای شهر مصمم است رخدادهای فرهنگی و ورزشی را به گونه‌ای طراحی کنند که برنامه‌ها دارای هویت باشند و بتوانند نسل جوان را با مفاهیم ارزشی، اعتقادی و فرهنگی خود بیشتر آشنا کنند.

وی افزود: یکی از اقداماتی که در شورای ششم مد نظر قرار گرفته توجه به حوزه ورزش در هفته فرهنگی است.

رئیس کمیسیون فرهنگی، ورزشی و اجتماعی شورای اسلامی شهر اراک ادامه داد: توجه به ورزش باستانی که هویت ایرانی و اسلامی دارد و در شهر اراک هم دارای قدمت بسیار خوب و مناسبی است، مدنظر قرار دارد.

وی با بیان اینکه شهر اراک پهلوانان بسیار ارزشمندی را در حوزه ورزش باستانی به کشور تقدیم کرده و یکی از استان‌های پیشرو در این حوزه است، اظهار کرد: در شورای ششم تلاش کردیم که زورخانه شهرداری اراک که نیمه‌تمام باقی مانده بود را به بهره‌برداری برسانیم و هم اینک نسل نوجوان، بزرگسال و پیشکسوت اراک در حال استفاده از این زورخانه هستند.

عین‌القضاتی با اشاره به تشکیل اتاق فکر برای هفته فرهنگی اراک گفت: این اتاق هم اینک در حال تولید برنامه است.

وی با بیان اینکه برگزاری مسابقات بین‌المللی ورزش زورخانه‌ای در چهار بخش را این اتاق فکر پیشنهاد کرده است، افزود: این مسابقات با حضور کشورهای توانمند در عرصه ورزش باستانی و پهلوانی برگزار می‌شود و این رویداد مهم در کنار خود چند موضوع را هدف قرار می‌دهد.

رئیس کمیسیون فرهنگی، ورزشی و اجتماعی شورای اسلامی شهر اراک اضافه کرد: یکی از موضوعات این است که ورزش باستانی، هویتی است و نگاه ایرانی و اسلامی دارد و در آن ارزش‌های اسلامی گرامی داشته می‌شود و روحیه پهلوانی را کنار قهرمانی تقویت می‌کند.

وی با بیان اینکه مبحث ایثار، فتوت و جوانمردی را در این رشته مدنظر داریم اظهار کرد: باید مفاهیم عمیق ارزشی، باز تولید و به نسل جوان منتقل شود.

عین‌القضاتی تصریح کرد: قصد داریم از پیشکسوتان و بزرگان این رشته که در سال‌های گذشته خدمات شایسته‌ای داشته‌اند، قدردانی کنیم.

وی با بیان اینکه شهر اراک میزبان مسئولان از فدراسیون بین‌المللی ورزش باستانی است، گفت: مسئولان از مراکزی که برای برگزاری این رشته ورزشی در نظر گرفته شده، بازدید داشتند تا شرایط و استانداردهای لازم را مشاهده کنند.

رئیس کمیسیون فرهنگی، ورزشی و اجتماعی شورای اسلامی شهر اراک ادامه داد: هم اینک در حال بررسی نحوه اعزام تیم‌ها و زمان‌بندی مسابقات و مکان برگزاری، هستند.

وی با بیان اینکه مقدمات لازم توسط شهرداری اراک در نظر گرفته شده است تصریح کرد: شهرداری از برگزاری این برنامه استقبال کرده است و جمع‌بندی پس از بررسی رسمی اعلام می‌شود.

عین‌القضاتی با بیان اینکه هزینه‌های اعزام تیم‌ها به داخل کشور بر عهده فدراسیون است اضافه کرد: هزینه اسکان و برگزاری مسابقات بر عهده شهرداری اراک است.

وی با بیان اینکه بر اساس برنامه‌های در نظر گرفته شده، هر تیم شش الی هشت نفره است گفت: در مجموع حضور ۴۰ نفر در نظر گرفته شده و دو تیم داخلی، شهرداری اراک و تیم ملی در این مسابقات شرکت می‌کنند.

سامورات سینگ مدیر بین الملل فدراسیون ورزش‌های زورخانه‌ای و کشتی پهلوانی هم گفت: ۱۹ سال سابقه فعالیت در این زمینه در کنار مهرعلی زاده را سطح بین‌المللی دارم.

وی با بیان اینکه تاکنون حدود ۳۰ مسابقه بین‌المللی را برگزار کرده‌ایم، اظهار کرد: در کشورهای مختلفی این رویدادها برگزارشده که پنج مسابقه در اروپا و شش مورد هم در آسیا در سطح قهرمانی جهانی برگزار شده است.

مدیر بین‌الملل فدراسیون ورزش‌های زورخانه‌ای و کشتی پهلوانی با بیان اینکه از سال ۲۰۱۹ عضو یونسکو شده‌ام افزود: هر سال مسابقات جهانی برگزار می‌شود، در مسابقات کره تیم ایران رتبه پنجم را کسب کرد.

وی گفت: امید می‌رود در دو ماه آینده با همکاری مدیران شهری اراک، مسابقاتی در اراک در سطح بین‌المللی در این رشته‌ها، با مشارکت کشورهای افغانستان، عراق، روسیه، آذربایجان و پاکستان به میزبانی ایران برگزار شود.

سامورات سینگ، با بیان اینکه سطح رقابت در این کشورها در مقایسه با سایر کشورها بالاتر است تصریح کرد: تیم‌های این کشورها از کیفیت بالاتری برخوردارند و ملاک انتخاب هم کشورهایی است که در این زمینه صاحب سبک هستند.

کد خبر 687491

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.