به گزارش خبرنگار ایمنا، توسعه، ایمنسازی و استانداردسازی راههای ارتباطی یکی از دلایل اصلی در توسعه و پیشرفت در مناطق مختلف جهان به شمار میرود.
استان کهگیلویه و بویراحمد به دلیل توپوگرافی خاص جغرافیایی و برخورداری از مناطق کوهستانی وسیع، دارای مسیرهای ارتباطی جادهای در مناطق کوهستانی و خطرناک است.
به گفته مسئولان هزینه ساخت هر کیلومتر راه در مناطق کوهستانی استان کهگیلویه و بویراحمد، دو تا پنج برابر، هزینه ساخت جاده در مناطق کویری و هموار است.
مسیر ارتباطی ۱۷ کیلومتری شهر دهدشت به شهر چرام، با آنکه در مسیر تقریباً هموار و غیر کوهستانی واقع شدهاست، اما ایمنسازی و چهارخطه کردن این مسیر از شش سال پیش آغاز شدهاست.
محمد راستا مدیرکل راه و شهرسازی استان کهگیلویه و بویراحمد، در گفتوگو با خبرنگار ایمنا، اظهار کرد: کار تکمیل این پروژه در سالهای گذشته به دلیل کمبود اعتبارات به کندی در حال جریان بودهاست.
وی افزود: این مسیر به عنوان یکی از مسیرهای حادثه خیز استان به شمار میرود و همواره در این مسیر شاهد تصادفات و مرگ و میر بودهایم.
راستا با بیان اینکه قریب به پنج هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار در سفر دوم ریاست جمهوری به راه و شهرسازی استان اختصاص یافت، گفت: دولت سیزدهم به توسعه محورهای ارتباطی و اتمام پروژههای نیمهتمام اما توجه خاصی دارد.
وی خاطرنشان کرد: در سفر اول ریاست جمهوری ۲۵ میلیارد تومان به اتمام پروژه مسیر ارتباطی دهدشت به چرام اختصاص یافت و در آینده نزدیک این پروژه به بهرهبرداری خواهد رسید
شهرستان چرام دارای دو بخش مرکزی و سرفاریاب با جمعیت ۳۳ هزار و ۵۴۳ نفر در قالب هشت هزار و ۸۹۰ خانوار در جنوب غربی استان کهگیلویه و بویراحمد است.
نظر شما