اعطای نشان زن تأثیرگذار به همسر شهید اندرزگو

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده، نشان زن تاثیرگذار را به همسر شهید «علی اندرزگو» اعطا کرد.

به گزارش ایمنا و به نقل از دفاع‌پرس، انسیه خزعلی با حضور در منزل شهید اندرزگو، ضمن عیادت از «کبری سیلسپور»، همسر این شهید والامقام از رشادت و صبوری او قدردانی کرد.

وی در این دیدار، همسر شهید اندرزگو را بانویی شجاع و استوار توصیف کرد که نقش مهمی در مبارزات شهید اندرزگو داشت.

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده افزود: اگر همراهی ایشان نبود، شاید شهید اندرزگو نمی‌توانستند به خیلی از اهداف و برنامه‌های انقلابی دست یابند.

وی با اشاره به طراحی نشان زن تأثیرگذار گفت: این نشان با هدف تقدیر از زنانی که در محیط‌های کوچک و بزرگ، ملی و بین‌المللی تأثیرگذاری داشته‌اند و برای تقدیر از آن‌ها در نظر گرفته شده است.

معاون امور زنان و خانواده رئیس‌جمهور تاکید کرد: برخی از این افراد و زنان از جمله همسر شهید اندرزگو به صورت گمنام حرکت کردند و فداکاری‌های زیادی انجام داده و متحمل زندان شدند؛ دوری و آوارگی را به صورت وسیعی تحمل کردند، اما شناخته شده نیستند و کسی قدر زحمات طاقت‌فرسای آنان را خصوصاً در زمان خفقان طاغوت نمی‌داند.

اعطای نشان زن تأثیرگذار به همسر شهید اندرزگو

خزعلی تاکید کرد: تصمیم داریم که در حد توان از این افراد قدردانی کنیم و آن‌ها را به جامعه و جوانان، بشناسانیم.

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده یادآور شد: این زنان الگویی هستند برای کسانی که می‌خواهند بدانند از چه مسیری می‌توانند برای مردم مؤثر باشند و جامعه را تغییر داده و متحول کنند.

وی ادامه داد: گاهی به موضوع زنان تأثیرگذار تنها با رویکرد علمی، فعالیت‌های اجتماعی و کار آفرینی توجه شده است، اما چه بسا یک زن خانه‌دار می‌تواند تأثیرگذاری زیادی در برهه‌های خاص برای جامعه داشته باشد.

به گفته وی، سال گذشته شاخص‌هایی برای معرفی زنان تأثیرگذار از جمله تعهد، مسئولیت‌پذیری اجتماعی، خانوادگی و توانمندی‌های فردی و جمعی که بانوان از خود نشان می‌دهند، در نظر گرفته شد.

وی ادامه داد: امسال نیز شاخص‌هایی در همین راستا، تعیین و به ادارت مختلف و مراکز فرهنگی ارسال خواهیم کرد تا بتوانیم به عنوان زنان تأثیرگذار در میلاد حضرت زهرا (س) از آنان تقدیر کنیم.

همچنین در این دیدار همسر شهید اندرزگو به بیان خاطرات از زندگی مشترک، دوران زندان و آوارگی برای رسیدن به اهداف سخن گفت.

وی درباره ازدواج با شهیداندرزگو که آن زمان به «شیخ عباس تهرانی» معروف بوده و هشت سال زندگی مشترک با او مطالبی مطرح کرد و یادآور شد: دوران زندگی مشترک با شهید در مبارزه، سفر، زندگی پنهانی و زندان سپری شده است.

همسر شهید گفت که حتی از شهادت شهید اندرزگو مطلع نبوده و در دیدار با امام (ره) پس از بازگشت ایشان به ایران از زبان امام خمینی (ره) این خبر را می‌شنود.

کد خبر 683357

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.